Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ προς ΓΕΡΜΑΝΟ Σολτς:«Ρε ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΕ θα πέσουν ΠΥΡΗΝΙΚΑ πάνω σας και οι ΗΠΑ δεν θα σας βοηθήσουν»!![ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ]

Ο απόλυτος χαμός! Προειδοποίησε ο Κίσινγκερ... Χαμός στην ρωσική τηλεόραση με το πάνελ να απειλεί ευθέως την Γερμανία και τις χώρες που στέλνουν υλικό με κίνδυνο όχι απλά να μην τελειώσει ο πόλεμος, αλλά όπως προειδοποίησε ο Χένρι Κίσινγκερ, να συμβούν πράγματα χωρίς γυρισμό! Καλεσμένος στην παρέα της δυναμικής παρουσιάστριας, Όλγκα Σκαμπέγιεβα, απείλησε ευθέως την Γερμανία, λέγοντας πως αν πέσουν πάνω τους ρωσικά πυρηνικά οι Αμερικανοί δεν θα τους βοηθήσουν! Αποκάλεσε δε τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς «μπ@στα@ρδο»! Δήλωσε:
«Όπως όλοι γνωρίζουν, αυτός ο πόλεμος δεν είναι κατά της Ουκρανίας. Αυτός είναι πόλεμος εναντίον της Δύσης. Ο (Olaf) Scholz ανακοινώνει ότι δε μπορούν να αποδεχθούν τους όρους που υπαγορεύονται από την Ρωσική Ομοσπονδία. Ποιος διάολο νομίζεις ότι είσαι, μπ@σταρδε; Πιστεύεις ότι εμείς θα αποδεχθούμε τους δικούς σας όρους; Αν δε μπορείτε να αποδεχθείτε τους όρους μας, τότε θα σας αναγκάσουμε! Ο Scholz θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό! Αν μας αναγκάσετε να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα, δεν θα έχουμε καμία άλλη επιλογή. Όταν προσγειωθούν εκεί πέρα, ρε μπ@σταρδοι, αμφισβητώ ότι οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στην Ρωσική Ομοσπονδία. Δεν θα κινηθούν στο ελάχιστο. Θα πουν στην Ευρώπη ”Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας”. Αυτό θα συμβεί». Δείτε το βίντεο: