Ticker

10/recent/ticker-posts

«ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»!!ΝΑΤΟ:''Αποτρέψτε τον πόλεμο με την Ρωσία μέσω συμφωνιών''!!Το ΝΑΤΟ δεν επιθυμεί να προστατεύσει την Ουκρανία!![ΒΙΝΤΕΟ]

Αναλυτικό ρεπορτάζ του ΕΛ! Εισακούν τον Κίσινγκερ! Αποκαλύπτεται η κοροϊδία της Δύσης εις βάρος των ίδιων της των πολιτών... Σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανικού Πρακτορείου Τύπου (dpa), τις οποίες επικαλείται η έγκριτη εφημερίδα «DIE ZEIT», υπάρχουν άτυπες συμφωνίες μεταξύ των κρατών του ΝΑΤΟ να απέχουν από την παράδοση ορισμένων οπλικών συστημάτων στην Ουκρανία, σε μία είδηση που δίνει αναλυτικά το ΕΛ και αλλάζει τα δεδομένα στον πόλεμο! Όπως επιβεβαιώθηκε στο dpa από κύκλους της συμμαχίας στις Βρυξέλλες την Τετάρτη, ο κίνδυνος μιας άμεσης στρατιωτικής σύγκρουσης μεταξύ των κρατών του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας θα πρέπει να διατηρηθεί όσο το δυνατόν χαμηλότερος. Εκφράζεται ο φόβος, για παράδειγμα, ότι η Ρωσία θα μπορούσε επίσημα να δει την παράδοση δυτικών αρμάτων μάχης καθώς και την είσοδο μαχητικών αεροσκαφών στον πόλεμο ως ΕΠΙΘΕΣΗ και στην συνέχεια να λάβει στρατιωτικά αντίμετρα. Τα οπλικά συστήματα αυτού του τύπου δεν έχουν ακόμη παραδοθεί στην Ουκρανία. Όπως όλα δείχνουν, οι χώρες της Δύσης εισακούν τον Κίσινγκερ, ο οποίος ζήτησε, όπως είδατε στο ΕΛ, διαπραγματεύσεις μέσα σε δύο μήνες με την Ρωσία. Σύμφωνα με πληροφορίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD, η άτυπη αυτή συμφωνία είναι γνωστή στο Βερολίνο: «Η Επιτροπή Άμυνας ενημερώθηκε πλήρως για αυτό στα μέσα Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος για την αμυντική πολιτική της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD, Βόλφγκανγκ Χέλμιχ.
ΠΗΓΗ: Die Zeit Καμία επίσημη δήλωση από το ΝΑΤΟ Ο αρχηγός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Johann Wadephul (CDU) επέκρινε στην συνέχεια την Τετάρτη ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν ανέφερε μια τέτοια συμφωνία κατά την διάρκεια των διαβουλεύσεων στην Γερμανική Βουλή για την παράδοση βαρέων όπλων. «Είτε οφείλεται σε μια σκανδαλώδη ανικανότητα σε συνδυασμό με προχειρότητα και άγνοια. Αυτό θα ήταν πραγματικό σκάνδαλο, η γερμανική Βουλή και το κοινό οδηγούνται πίσω ψεύτικες δικαιολογίες για να καμουφλάρουν μια συστηματική στρατηγική καθυστέρησης», είπε στην πύλη «Focus Online». Ένας εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ σχολίασε το θέμα γενικά μόνο την Τετάρτη. Επισήμανε ότι όλες οι αποφάσεις παράδοσης είναι θέμα των επιμέρους κρατών μελών. Σύμφωνα με διπλωμάτες, οι νατοϊκές χώρες μέχρι στιγμής έχουν τηρήσει τις άτυπες συμφωνίες. Για τον λόγο αυτό, η Πολωνία, για παράδειγμα, λέγεται ότι απέφυγε να παραδώσει μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 σοβιετικής σχεδίασης στην Ουκρανία. Ο ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, Tod D. Wolters, δήλωσε τον Μάρτιο ότι η μεταφορά των MiG-29 θα μπορούσε να παρεξηγηθεί από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Μόσχας και θα μπορούσε να οδηγήσει σε κλιμάκωση μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ. Αυτό είναι ένα σενάριο υψηλού κινδύνου, είπε ο στρατηγός. Με άλλα λόγια το ΝΑΤΟ δεν επιθυμεί να προστατεύσει την Ουκρανία και να νικήσει εκεί την Ρωσία, αλλά να επιμηκύνει την διάρκεια της ρωσικής επιχείρησης, προκειμένου να οδηγηθούν σε φτώχεια οι δυτικές χώρες και να τους δοθεί ως λύση η «πράσινη μετάβαση» και η «υπακοή στην Κοινότητα», όπως αποκαλύφθηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.