Ticker

10/recent/ticker-posts

Μήνυμα Σαλάχ στη Ρεάλ:«Κάτι της χρωστάμε…»Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, δήλωσε ότι η Λίβερπουλ «χρωστάει κάτι» στην Ρεάλ Μαδρίτης!!

Μήνυμα Σαλάχ στη Ρεάλ: «Κάτι της χρωστάμε…» Το δικό του μήνυμα προς τη Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά την πρόκριση της Βασίλισσας στον τελικό του Champions League. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, δήλωσε ότι η Λίβερπουλ «χρωστάει κάτι» στην Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την πρόκριση της ισπανικής ομάδας στον τελικό του Champions League. Ο Σαλάχ αναφέρεται, προφανώς, στην ήττα της ομάδας του με 3-1 από την Ρεάλ στον τελικό του 2018, όταν ο ίδιος είχε αποχωρήσει νωρίς από την αναμέτρηση, τραυματισμένος μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος. Η ανάρτηση του Σαλάχ «Έχουμε να ρυθμίσουμε κάτι», έγραψε ο Σαλάχ, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την νίκη της Ρεάλ στην παράταση (3-1, κ.α 2-1) επί της Μάντσεστερ Σίτι.
Η Λίβερπουλ, προκρίθηκε στον τελικό αποκλείοντας την Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά, με τον Σαλάχ να λέει ότι ανυπομονούσε να αντιμετωπίσει ξανά τη Ρεάλ. «Θέλω να παίξω κόντρα στη Ρεάλ», είπε ο Αιγύπτιος στο BT Sport και πρόσθεσε: «Χάσαμε στον τελικό απέναντί τους, οπότε θέλω να παίξω εναντίον τους και ελπίζω να τους νικήσουμε».