Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΓΑΛΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΛΙΜΑΝΙΩΝ!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Έτοιμη να αναλάβει τα χρέη και την διατροφή η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των διεθνιστών Σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται τώρα πιθανώς στην χειρότερη κατάσταση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, της ουκρανικής σύγκρουσης και ζητημάτων δήθεν κλιματικής αλλαγής. Χαρακτηριστικό είναι πως στην πιο πολυδιαφημισμένη πόλη της Δύσης την Νέα Υόρκη, οι αρχές κηρύσσουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω έλλειψης γάλακτος για βρέφη στα καταστήματα Ο κανονισμός υπογράφηκε από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Άνταμς. Σύμφωνα με τον ίδιο, η έλλειψη αυτών των προϊόντων έχει ήδη ξεπεράσει το 50% των αναγκών της αμερικανικής αγοράς. «Αυτές οι προσπάθειες γίνονται καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν πανεθνική έλλειψη γάλακτος για βρέφη που προκαλείται από την οικειοθελή ανάκληση και το προσωρινό κλείσιμο της Abbott Nutrition, ενός από τους μεγαλύτερους προμηθευτές γάλακτος σε όλη την χώρα», αναφέρει η δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο της διοίκησης της πόλης της Νέας Υόρκης. Την ίδια ώρα το παγκόσμιο χρέος πρόκειται να εκραγεί!
Οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου (ΗΠΑ-Κίνα) ήταν οι βαρύτεροι δανειολήπτες τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους, καθώς το παγκόσμιο χρέος σκαρφάλωσε πάνω από τα 305 τρισεκατομμύρια δολάρια, ανέφερε το Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών. Τα στοιχεία της έδειξαν ότι το χρέος της Κίνας αυξήθηκε κατά 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόσθεσαν 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με την ανάλυση, πολλές χώρες, τόσο αναδυόμενες όσο και ανεπτυγμένες, εισέρχονται σε έναν κύκλο νομισματικής σύσφιξης με υψηλά επίπεδα χρέους σε δολάρια. Όλα έτοιμα για να έρθει η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ των διεθνιστών να δώσει λύση, αγοράζοντας τα χρέη και δίνοντας… γάλα στα παιδιά!!! Η Νέα Βαβυλώνα πέφτει… Όλο και πληθαίνουν οι φωνές, που προειδοποιούν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία τεράστια επισιτιστική κρίση, που θα πλήξει με σφοδρότητα τον πλανήτη μας, την οποία μάλιστα η κυρία Μένκερ την χαρακτήρισε ως "σεισμό". Σχεδόν όλοι αυτή τη στιγμή αναρωτιέστε, ποια είναι η κυρία Μένκερ. Όπως λοιπόν αναφέρει δημοσίευμα του Αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News, η κυρία Σάρα Μένκερ, είναι η διευθύνουσα σύμβουλος της Gro Intelligence, μιας εταιρείας που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και δημόσια και ιδιωτικά δεδομένα, για να προβλέψει τις τάσεις, της προσφοράς τροφίμων. Και που έκανε τη δήλωση ότι η κρίση που έρχεται θα είναι μεγέθους "Σεισμού"; Σε ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπου και είπε το εξής τρομακτικό, πως ο κόσμος μας, έχει σιτάρι για ακόμα 10 εβδομάδες και πως μέσα σε αυτές πρέπει να λυθεί η κρίση που έχει παρουσιαστεί. Μάλιστα, τόνισε ότι ακόμα και αν ο πόλεμος στην Ουκρανία τελείωνε αύριο, το πρόβλημα της επισιτιστικής ασφάλειας, δεν θα εξαφανιστεί σύντομα χωρίς συντονισμένη δράση. Πρόσθεσε δε, ότι δεν ήταν η εισβολή της Ρωσίας, που ξεκίνησε την κρίση επισιτιστικής ασφάλειας, αλλά όμως «τροφοδότησε», δηλαδή μεγέθυνε, αύξησε, αυτό που ήδη συνέβαινε. Και κλείνοντας είπε: "Χωρίς επιθετικές παγκόσμιες ενέργειες, διατρέχουμε τον κίνδυνο ενός ασυνήθιστα μεγάλου όγκου ανθρώπινου πόνου και οικονομικής ζημιάς." 10 εβδομάδες έμειναν λοιπόν, σύμφωνα με την ειδικό, διευθύνουσα σύμβουλο της Gro Intelligence και ας ελπίζουμε ο θεός να βάλει το χέρι του και να ξυπνήσει τους ηγέτες των χωρών, αυτού του πλανήτη.