Ticker

10/recent/ticker-posts

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ



– Μπάιντεν: «Απαγορεύουμε όλες τις εισαγωγές ρωσικής ενέργειας πετρελαίου και φυσικού αερίου! Δεν θα χρηματοδοτήσω τον πόλεμο του Πούτιν».. Bρετανία: Ανακοίνωσε εμπάργκο και αυτή στο ρωσικό πετρέλαιο.. Ενεργειακός γενικός πόλεμος!

– Ανατολικά του Κιέβου οι Ρώσοι: H Ρωσία συσσωρεύει δυνάμεις για μια επίθεση στο Φαστόβ του Κιέβου: Ρωσικά στρατεύματα ετοιμάζονται να περάσουν τον ποταμό Ντέσνα…

– Θα στήσουν “πίσω πόρτα”; Μετά το τηλεφώνημα Ρώσου-Τούρκου προέδρου η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: O Μητσοτάκης αποδέχθηκε πρόσκληση Ερντογάν για γεύμα στην Πόλη..

– Ο.Τσελίκ, εκπρόσωπος κυβερνώντος κόμματος AKP: «Έρχεται ο Κ.Μητσοτάκης για να συζητήσει την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου»! ..«Κατάπιε τη γλώσσα του» το λαλίστατο ΥΠΕΞ για τις προκλητικές δηλώσεις Ο.Τσελίκ: Καμία απάντηση!..

– Άγκυρα: Αποκάλυψη Directus: «Πήραμε 4ο γεωτρύπανο: Ξεκινάμε έρευνες στη Γαλάζια Πατρίδα»

– Περιοχή μεταξύ Χαλκιδικής και Λέσβου αυτή την στιγμή: Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πυρηνικών όπλων παγκοσμίως!..

– Και ξαφνικά, η Κίνα με ρόλο στο Αιγαίο! Καλεί Ελλάδα και Τουρκία να αποφεύγουν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο!..

– Παράθυρο Zελένσκι για συμβιβασμό; Έχουμε μια πιθανή λύση για το πρόβλημα Κριμαίας και Donbass: Δεν θα σταματήσει ο Putin..!

– Η Ουκρανία «εγκαταλείπει» το ΝΑΤΟ και ζητάει συμβιβασμό για Κριμαία-Ντονμπάς: Κινήσεις τακτικής πριν την νίκη της Ρωσίας

– Ινστιτούτου Πολεμικών Μελετών, ΗΠΑ: “Πέφτει το Κίεβο”: Μαζική ρωσική επίθεση τις επόμενες 96 ώρες: Ο ρωσικός στρατός θα εξαπολύσει απόψε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο Κίεβο με μοναδικό στόχο φυσικά την κατάληψή του..

– Όλα για όλα για το Κίεβο! Και ειδικές δυνάμεις και Βάγκνερ και Τσετσένοι για μάχες σώμα με σώμα

– Έντονο παρασκήνιο στη συνάντηση Μπένετ-Πούτιν! Πώς συνδέεται η Ουκρανία με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

– Σι Ζινπίνγκ, πρόεδρος Κίνας: «Ανησυχητική η κατάσταση στην Ουκρανία. Ζητούμε αυτοσυγκράτηση»

– New York Post: Ο Πούτιν ενεργεί στην Ουκρανία όπως και στην Τσετσενία πριν από 22 χρόνια.. Ισοπεδώνει πόλεις

– Ζελένσκι: «Μένω στο Κίεβο, δεν φοβάμαι κανέναν! Το ΝΑΤΟ έχει ”παγώσει” για μένα. Δεν θα μπούμε σε αυτό».. Τα «μαζεύει» το Κίεβο: “Δεν θα παρακαλάμε γονατιστοί το ΝΑΤΟ για ένταξη”!

– Ιαπωνία σε Ρωσία: «Τα νησιά Κουρίλες είναι δικά μας»: «Ανάφλεξη» και στην Ανατολή

– Μόσχα: «Οι σχέσεις μας με ΗΠΑ καταστράφηκαν για πάντα. Να επιστρέψουμε στον Ψυχρό Πόλεμο»

– Αεροσκάφη ανεφοδιασμού KC-135 των ΗΠΑ σε ελληνικά αεροδρόμια λόγω Ουκρανίας: Στέλνουν και 500 επιπλέον στρατιώτες στην ΕΕ: Ενώ έρχονται ακόμη 7000 στρατιώτες στην Ευρώπη αυξάνοντας την δύναμη του ΝΑΤΟ σε 100000…

– Ανοίγει δίαυλος για F-35 στην Τουρκία! Παίρνει ανταλλάγματα από ΗΠΑ όσο η Ελλάδα ξέμεινε απλά με τις αντιρωσικές κορώνες

– Il Riformista (σχέδια ΝΤΠ): Μετά την Ουκρανία, φόβοι για διεύρυνση της σύγκρουσης στη γειτονική αποσχισθείσα δημοκρατία Υπερδνειστερίας, Μολδαβία και Δυτικά Βαλκάνια..

– Δήλωση–σοκ από δισεκατομμυριούχο διαχειριστή hedge fund Μπιλ Άκμαν: «Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος πιθανότητα έχει αρχίσει, αλλά αργούμε να το συνειδητοποιήσουμε»!

– Πολεμικές φουσκοθαλασσιές στο Αιγαίο! Στην Λήμνο ρωσική Φρεγάτα με πυραύλους Kalibr παρακολουθεί το USS Bainbridge..
Ρωσικό υποβρύχιο ενεδρεύει το CVN USS Harry Truman.. Ελληνικά F-16 συνόδεψαν Αμερικανικά Στρατηγικά Βομβαρδιστικά Β – 52!

– Γ΄ Παγκόσμιος οικονομικός Πόλεμος: Συναγερμός από Biden για εντοπισμό ρωσικού κρυπτονομίσματος.. με εντολή στη FED να προχωρήσει στην έκδοση αμερικανικού κρυπτονομίσματος!

– Το ρωσικό κατασκοπευτικό πλοίο Yantar για την κατασκοπεία υποθαλάσσιων καλωδίων Διαδικτύου φεύγει από τη βάση του στην Αρκτική.. μετράει υποθαλάσσια καλώδια και πιθανώς να τα χτυπά, να τα ξεφτιλίζει ή να τα σαμποτάρει..

– Βόμβα από Κίνα: “Οι ΗΠΑ έχουν 336 βιολογικά εργαστήρια σε 30 χώρες, από αυτά τα 26 είναι Ουκρανία. Πρέπει να λογοδοτήσουν για βιολογικές στρατιωτικές δραστηριότητες τους”..

– R.Malone: «Μέρος μεγαλύτερης ατζέντας ο κορωνοϊός. Θα επιβάλουν σύστημα κοινωνικής πίστωσης όπως η Κίνα.. Γι’ αυτό θέλουν να τους εμβολιάσουν όλους», λέει ο επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων

– Δεν σχεδιάζει «ελευθερία» για ανεμβολίαστους η κυβέρνηση

– Ο κυβερνήτης της Φλόριντα ΝτεΣάντις σε κορυφαίους γιατρούς: «Πώς θα τελειώσουμε με το θέατρο του κορωνοϊού;»

– Φλόριντα: Θα γίνει η πρώτη πολιτεία που θα προτείνει την αποφυγή εμβολίων COVID για υγιή παιδιά..

– Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος: Δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα σκευάσματα ιωδίου για την προφύλαξη από ραδιενέργεια

– Ουκρανία: Οι ναζιστικές μονάδες “Nakhtigal”, “Roland”, “Legion Suushko”, η μεραρχία SS “Galicia”, το σύνταγμα “Brandenburg”, κλπ., πολέμησαν μαζί με τη Βέρμαχτ, τα SS και την Abver και ευθύνονται για το θάνατο 5.000.000 και πλέον ανθρώπων..

– Ουκρανία: Η Μητρόπολη Σόφιας ανοίγει τα μοναστήρια για να υποδεχτεί πρόσφυγες

– Ελπιδοφόρος Αμερικής: “Αυτή την Καθαρή Δευτέρα, ας εξαγνίσουμε τις καρδιές μας με συμπόνοια για τους ανθρώπους που υποφέρουν στον παράλογο πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας”

– Η ελληνική κυβέρνηση έκανε εγκληματικό λάθος που εναντιώθηκε στην Ρωσία! Απαράδεκτη η ρωσοφοβική υστερία..!

– Οι Έλληνες για πόλεμο: Μαζικό «όχι» στην αποστολή όπλων: Αγωνία για το αύριο.. Μαζική διαφωνία σε όποια εμπλοκή..! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε ένα πολύ μεγάλο πολιτικό λάθος..!

– Πρόεδρος Δημοκρατίας: πήγε στη Βουλή στην συνεδρίαση για τα δικαιώματα των γυναικών ντυμένη στα χρώματα της Ουκρανίας…

– Η Λ.Μενδώνη παραποίησε επίσημο κείμενο της ΕΕ για να επιβάλει λογοκρισία.. Βάζει «φωτιά» στις σχέσεις με Ρωσία

– Γενς Στόλτενμπεργκ, ΓΓ ΝΑΤΟ: Το ΝΑΤΟ έχει «ενισχύσει σημαντικά» την παρουσία του στην Ανατολική Ευρώπη… «Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πρέπει να εξαπλωθεί»

– «Υπάρχει μόνο ένα άτομο στον κόσμο, νομίζω, που έχει βαρύτητα για τον Βλαντιμίρ Πούτιν: και αυτός είναι ο (Κινέζος Πρόεδρος) Σι Τζινπίνγκ», ανέφερε ο Ρόουτς μιλώντας στο CNBC

– Ο όμιλος της Hyundai «σπάει» το εμπάργκο στη Ρωσία. Θα συνεχίσει να στέλνει αυτοκίνητα

– Η Shell πήρε πίσω την απόφασή της να μην αγοράζει πετρέλαιο από Ρωσία: «Δεν υπάρχει εναλλακτική»!..

– Ουκρανία-Πρωθυπουργός Εσθονίας: «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Τα χειρότερα έρχονται!.»

– Ρωσικά στρατεύματα αναλαμβάνουν έλεγχο πυρηνικών σταθμών: Επιβεβαιώνονται οι φόβοι του Πούτιν για την πυρηνική απειλή…

– Καταρρίφθηκε και έχασε τη ζωή του ο κορυφαίος Ουκρανός πιλότος μαχητικών Su-27

– Bellingcat: Η απώλεια δεύτερου Ρώσου Στρατηγού της 41ης Στρατιάς, Υπσγου Vitaly Gerasimov, είναι ενδεικτική της σφοδρότητας διεξαγωγής των επιχειρήσεων στο Χάρκοβο…

– ΕΕ: Θα ανακοινώσει έκδοση ομολόγων για ενεργειακές και αμυντικές δαπάνες

– Αμερικανικά άρματα μάχης Abrams από Βουλγαρία σε Ξάνθη λόγω ελληνοαμερικανικής ασκήσεως: Βάση υποστήριξης των ΗΠΑ στο στρατόπεδο “Γιαννούλη”..

– Ουκρανοί ολιγάρχες εγκαταλείπουν το Κίεβο με υπερπολυτελή αυτοκίνητα συνοδεία της αστυνομίας του καθεστώτος

– Ισκαντέρ στην Λευκορωσία: Η ΕΕ την κατηγορεί για συνένοχο

– Rzeszów: η πολωνική πόλη που θα μπορούσε να τραβήξει τα ρωσικά πυρά!

– Μαδούρο ο νέος Ερντογάν! Σε διπλό ταμπλό ανατρέπει σχέδια του Πούτιν: Διαφαίνεται μια συμφωνία για την επανέναρξη των εξαγωγών πετρελαίου της Βενεζουέλας στην ελεύθερη αγορά…

– Ο Στρατός του Αζερμπαϊτζάν άνοιξε πυρ κατά θέσεων των Αρμενίων και σκότωσε έναν στρατιώτη

– Συρία: Τουλάχιστον 2 άμαχοι νεκροί στην «ισραηλινή επίθεση»

– Ενεργοποιήθηκαν ξανά τα εργοστάσια λιγνίτη στην χώρα μας: Μόλις μπήκαν στο σύστημα έριξαν άμεσα την τιμή του ρεύματος: «Χωρίς τους λιγνίτες θα είχαμε πάνω από 500€ τη μεγαβατώρα»

– Πυρηνικά καταφύγια στη χλιδή: Αυτά είναι τα πέντε ακριβότερα στον κόσμο: κατασκευάζονται βαθιά στη γη, ή μέσα σε βουνά…

– Προειδοποίηση από Ρωσία: Στα 300$ το βαρέλι η τιμή του πετρελαίου σε περίπτωση εμπάργκο!

– Υπερόπλο! Η Ρωσία διαθέτει ηλεκτρομαγνητική βόμβα που μπορεί να επιστρέψει τις ΗΠΑ και τον κόσμο 200 χρόνια πίσω. Αφήνει άθικτους τους ανθρώπους αλλά παραλύει όλες τις επικοινωνίες, οπλικά συστήματα και οικονομία.. (φώτο)

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

πηγη