Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ.....ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ....ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 5 Π....!!

« και τα πουλιά στην τουρκία θα φοβηθούν και θα φύγουν» - « Πήραν θέση τα Ουράνια Τάγματα» - « Ήρθε η ώρα τους (των τούρκων)» - τα μηνύματα του Ουρανού πάνε και έρχονται στις μέρες μας. Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας « Θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα από αυτά που θα συμβούν στη τουρκία , που θα εξαφανιστούν και τα πουλιά από τον ουρανό τρομαγμένα» Αυτό ο Γέροντας μας είπε και τα υπόλοιπα παρακάτω και " τρανταχτήκαμε" και εμείς. Είναι αυτός ο Ασκητής- Γέροντας που πριν χρόνια μας είπε: «υπομονή και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους ΑΓΙΟΥΣ του» Είναι αυτός που μας μίλησε σε ανύποπτο χρόνο για τα 5 Π στο άρθρο της 5 Δεκεμβρίου του 2019
Ασκητής «βιώνουμε ΜΕΡΕΣ του (Π)) . Είναι κληρικός της Εκκλησίας μας με ρίζες από την περιοχή της Σμύρνης , με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Το παρακάτω μήνυμα του το αφήνουμε δίχως καμία διόρθωση, ώστε να μείνει το πνεύμα του λόγου και της αγωνίας του. Το δημοσιεύσαμε στις 2 Νοεμβρίου του 2020 . « Είδατε τι έγινε στη Σάμο ; » « Μετακινήθηκε το βουνό» « Ο Κύριος μετακίνησε το βουνό , αυτό έγινε» « Ποιός νομίζετε όμως ότι συγκράτησε το μέγεθος της καταστροφής στη Σάμο ;» « Η Μεγαλόχαρη με τις προσευχές Της βοήθησε να είναι όλα αυτά πιό ήπια»
« Να δείτε τι θα πάθουν οι απέναντι (οι τούρκοι)» « Τολμήσανε να κάνουν στον Ναό της Του Θεού Σοφίας αυτό που έκαναν (τον βεβήλωσαν)» « Σφάδαζε από το κλάμα η Παναγιά μας γι αυτό» « Νομίζετε ότι θα το αφήσει έτσι ο Κύριος ;» « Θα δείτε τι έχει να γίνει εκεί» « Θα σχίζεται η γη γιατί θα γίνει και άλλος μεγάλος σεισμός εκεί» « Θα σχίζονται τα βουνά και θα χαθούν πολλοί άνθρωποι» « Τους περιμένουν και άλλα , θα πέσει και χολέρα μετά από τόσους νεκρούς που θα έχουν» « Οι τούρκοι θα συγκλονιστούν με αυτά και εμείς θα τα βλέπουμε και θα τρομάζουμε» « Τα γύρω έθνη (από εμάς και τους τούρκους) θα κοιτάνε σαν τα όρνεα» « Αχ γιανγκίνι (μικρασιάτικη έκφραση που σημαίνει πυρκαγια - ολοκαύτωμα,) την έκαναν οι τούρκοι τη Σμύρνη στην καταστροφή για να βγάλει ο κεμαλ το άχτι του για εμάς τους Έλληνες» « Το ίδιο θέλει να κάνει και ο σημερινός» « Να ξέρετε όμως κάτι» « Στους ουρανούς μαζί με τους αεροπόρους μας που θα έχουν τις δικές τους ρομφαίες , θα κραδαίνουν τις ρομφαίες μαζί τους και οι Αρχάγγελοι» « Πήραν θέση τα Ουράνια Τάγματα» « Ήρθε η ώρα τους (των τούρκων)» « Δεν έχει ξαναϋπάρξει τέτοιο αιμοβόρο και βάρβαρο έθνος» « Τώρα θα πληρώσουν» « Και θα πληρώσουν για όλα τα φοβερά που έπραξαν διαχρονικά» « Αλλά μη τους φοβόμαστε , θα είναι ξεδοντιασμένοι» « Θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα από αυτά που θα συμβούν στη τουρκία , που θα εξαφανιστούν και τα πουλιά από τον ουρανό τρομαγμένα.» « Την ώρα που θα γίνονται αυτά εκεί, πείνα και πόνος κοντά μας ; Να προσθέσουμε και τον Πόνο στα Π.» « Αχ Κρήτη , Κρήτη . Τι την ήθελες τη ψευτοσύνοδο ;» « Θα συγκλονιστούμε και εμείς και τα αδέλφια μας οι Κύπριοι;» « Από θαλάσσης θα έλθει για τους Κύπριους» « Αλλά ευτυχώς στη χώρα των αγαρηνών θα έχει υπάρξει εμφύλιος» « Και ακόμη δεν γνωρίζουμε το τέλος του σουλτάνου . Θα το δούμε . Αλλά δυστυχώς εδώ κάποιοι θα βλαστημήσουν το Όνομα του Αγίου Θεού όταν γίνουν τα γεγονότα .» « ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ . Ο Ουρανός το λέει σε όλους τους τόνους , χρόνια τώρα .» « Καλό πράγμα η αγάπη, αλλά όταν καίγεται το σπίτι σου δεν νοιάζεσαι για τον διπλανό, όταν μάλιστα είναι αυτός που είναι» « Όμως να ξέρουμε κάτι καλά και να μη το ξεχνάμε .» « Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ .» « Και όπως έχουμε πει πολλές φορές , ήλθε η ώρα να μιλήσει ο ΟΥΡΑΝΟΣ .» « Για να πληρωθούν τα ρηθέντα υπό των Αγίων , ότι αυτή η χώρα (τουρκία) θα εξαφανιστεί από τον χάρτη.» ΑΔΕΛΦΟΙ αξιολογήστε τα παραπάνω και ας κάνουμε κυρίως εξοπλισμούς και εφοδιασμούς πρώτα μετάνοιας μεταδίδοντας το μήνυμα ΤΗΣ και στους διπλανούς μας αδελφούς.