Ticker

10/recent/ticker-posts

ΦΩΤΙΑ και ΛΑΒΡΑ ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά της ΕΛΙΤ...!!!

 


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν άσκησε έντονη κριτική στην πρακτική της Δύσης να διδάσκει την αλλαγή φύλου στα παιδιά.
«Είναι τρομερό όταν παιδιά στην Δύση, διδάσκονται την ιδέα ότι ένα αγόρι μπορεί να γίνει κορίτσι», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος σε συνάντηση στο Φόρουμ συζητήσεων του Βαλντάι.

Ο Πούτιν επισήμανε ότι τα παιδιά δεν θα πρέπει να πιέζονται στο να κάνουν επιλογές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους, ειδικά εάν οι συνέπειες μπορούν να αποβούν καταστροφικές.

Γενικότερα, η συζήτηση για τα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών στην Δύση έχει γίνει κάτι «φαντασμαγορικό» καθώς η ιδέα του «άνδρα» και της «γυναίκας», βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάργησής της, επισήμανε ο Πούτιν.

«Γονιός “νούμερο ένα” και γονιός “νούμερο δύο”, “γονείς που γέννησαν” αντί για “μητέρα”, απαγόρευση της χρήσης “μητρικού γάλακτος” και αντικατάστασή του με “ανθρώπινο γάλα” ώστε όσοι νιώθουν ανασφάλεια για το φύλο τους να μην στενοχωριούνται.

Για την ακρίβεια, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο. Στις αρχές του ’20, οι Σοβιετικοί επίσης επινόησαν αυτήν την “ορολογία” πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δημιουργήσουν έναν νέο τρόπο σκέψης και να αλλάξουν βασικές αξίες. Οι αλλαγές που έκαναν, ακόμα και σήμερα μας προκαλούν πονοκέφαλο», κατέληξε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

 

πηγη