Ticker

10/recent/ticker-posts

Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας στα Μέγαρα και μεταφορά του τραυματία με βεσπάκι

 


Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στην πίστα των Μεγάρων έγινε ένας αγώνας ταχύτητας Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Δυστυχώς μετά το ατύχημα στα Γιαννιτσά βγαίνουν στο φώς της δημοσιότητας, και άλλες πτυχές των διοργανώσεων.

Μετά την εμφάνιση μου στην κ.Τατιάνα Στεφανίδου και το εξαιρετικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Ιάσονα Τσώλη, έρχεται στα χέρια μου μια αναφορά αθλητή για το πώς μεταχειρίστηκαν οι υπεύθυνοι του αγώνα την περίπτωση, του σοβαρού του τραυματισμού. 

Όταν κατά την διάρκεια του αγώνα ο αθλητής  Βασίλης Στάμου απο την Χαλκίδα είχε άσχημη και επικίνδυνη  πτώση εντός της πίστας, ο αλυτάρχης όχι δεν σταμάτησε τον αγώνα αλλά μετέφερε (χωρίς να ξέρει την σοβαρότητα του τραυματισμού) τον αθλητή εκτός της πίστας με βεσπάκι.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΜΟΥ  ΑΤΥΧΗΜΑ

Στην συνέχει όπως αναφέρει ο ίδιος αλλά και αυτόπτες μάρτυρες υπήρχε άρνηση από τους διοργανωτές να τον μεταφέρουν με το ένα ασθενοφόρο που υπήρχε εκεί, διότι μάλλον αν έφευγε και αυτό το ασθενοφόρο δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί ο αγώνας, ευτυχώς η επιμονή φίλων του αθλητή (εως και διαπληκτισμοί), κατάφεραν να το μεταφέρουν σε νοσοκομείο 2 ώρες μετά με ασθενοφόρο που ήρθε από το Κέντρο Υγείας των Μεγάρων όπου ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε επείγον να διακομισθεί με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο , όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε 10 σπασμένα πλευρά και 2 τρύπες στα πνευμόνια.

Δυστυχώς και με αυτή την αναφορά διαπιστώνεται για άλλη μια φορά ότι δεν φταίει «η κακιά στιγμή» , εύλογα κάτι άλλο φταίει είναι πλέον αυτονόητο!

Σας καταθέτω και την ανάρτηση του φίλου του αθλητή , τα λέει όλα…

ΣΤΑΜΟΥ  (1)

Αυτή ανάρτηση με όλο το υλικό θα σταλθεί με email (να φαίνετε ημερομηνία και ώρα) σε όλους τους φορείς και αρχές, και ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη του.

Παράκληση προς τους αθλητές που σέβομαι και εκτιμώ, αν θέλετε να σας σέβονται,  αντισταθείτε …. δημιουργήστε εσείς το αύριο των αγώνων που αξίζει σε εσάς και στις επόμενες γενιές.

Η ευαισθησία που έδειξε η πρόεδρος του ΣΟΑΜ (Σύλλογος Μεγάρων) και αθλήτρια, στο να παραιτηθεί για την αντιμετώπιση που είχε ο αθλητής Βασίλης Στάμου αξίζει συγχαρητήρια. Σας καταθέτω την χειρόγραφη παραίτηση της (φωτο)

ΣΤΑΜΟΥ  (2)

Ο Βασίλης Στάμου είναι ένας αθλητής απο την Χαλκίδα με ιδιέτερες ευσθησίες, πριν λίγο καιρό ήταν  πρωτεργάτης στην κίνηση των μηχανόβιων (πάνω απο 1000 μηχανές) να επισκεφθούν την πυρόπληκτες περιοχές της βόρειας Εύβοιας.

241460062 523927448904484 6242674516190272292 n

πηγη