Ticker

10/recent/ticker-posts

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ


 

Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ, όπως μεταδίδουν βρετανικά Μέσα ενημέρωσης. Και η είδηση αυτή γίνεται γνωστή ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί πως ακύρωσε ταξίδι της στην Βόρεια Ιρλανδία.
Σύμφωνα με την Sun, οι γιατροί του Παλατιού έστειλαν την Βασίλισσα Ελισάβετ στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης, 20.10.2021, ώστε να εξεταστεί ενδελεχώς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση των προσωπικών της γιατρών έγινε… για σιγουριά και η 95χρονη πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια και κυρίως «για πρακτικούς λόγους», όπως αναφέρεται.

Αυτό διότι η ώρα είχε περάσει για να ξεκινήσει το… 40 χιλιομέτρων ταξίδι της επιστροφής από το νοσοκομείο στο Λονδίνο, το όνομα του οποίου φυσικά δεν αποκαλύφθηκε.

Εξιτήριο την επομένη για την Βασίλισσα Ελισάβετ
Την επόμενη μέρα η Βασίλισσα Ελισάβετ πήρε εξιτήριο, με το Μπάκιγχαμ να λέει πως είχε καλή διάθεση μετά τις εξετάσεις και πως επέστρεψε στα καθήκοντά της περίπου το μεσημέρι. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραμείνει στο Παλάτι και να ξεκουραστεί…

Εκτός του ότι έμεινε όλη τη νύχτα τη νύχτα σε νοσοκομείο για πρώτη φορά από το 2013, τα βρετανικά media λένε πως ήταν μόλις η πέμπτη της επίσκεψη σε νοσοκομείο τα τελευταία 40 χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή κάνει τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ και εγείρει ερωτήματα γύρω από την κατάσταση της υγείας, ειδικά μετά την πρόσφατη εμφάνιση της. Η 95χρονη μονάρχης της Βρετανίας εθεάθη στην τελετή των Ευχαριστιών στο Αββαείο του Westminster χρησιμοποιώντας μπαστούνι μετά από 17 χρόνια και αποφεύγοντας τις μεγάλες μετακινήσεις στον χώρο.

 

πηγη