Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ...ΝΕΚΡΟΣ από τροχαίο ο 34ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ τραγουδιστής Mad Clip, aka Peter Αναστασόπουλος...ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ...!![ΒΙΝΤΕΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021]

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος στη Βουλιαγμένη ο γνωστός τράπερ Mad Clip. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο μάρκας Porsche, που οδηγούσε ο 34χρονος καλλιτέχνης, ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Αθήνας στο Καβούρι εξετράπη της πορείας του, στις 2:25 τα ξημερώματα, με συνέπεια τη σφοδρή σύγκρουση σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά πολύ κατάσταση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε. Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλος επιβάτης.
Προς ώρας η τροχαία αρνείται να δώσει επιπλέον στοιχεία σχετικά με το πώς έγινε το τροχαίο με τον νεκρό ράπερ Mad Clip, καθώς αυτήν την ώρα διενεργείται προανάκριση. Όπως αναφέρει σε tweet της τη τροχαία, επιχείρησαν 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα για 2,5 ώρες. Το σημείο αποκλείστηκε για λίγη ώρα έως ότου παρελήφθη η σορός του νεαρού άνδρα και απομακρυνθούν τμήματα του αυτοκινήτου από το οδόστρωμα. Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η τροχαία Ελληνικού. Στον Ευαγγελισμό είναι ο Snik καθώς και θαυμαστές του και φίλοι.