Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ...!!Τον “Ήρωα της Ρωσίας” Γεβγκένι Ζινίτσεβ, τον υπουργό που σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει έναν άνθρωπο, αποχαιρέτησε ΧΘΕΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ο Ρώσος Πρόεδρος...Β.ΠΟΥΤΙΝ...!![ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021]

Τον “Ήρωα της Ρωσίας” Γεβγκένι Ζινίτσεβ, τον υπουργό που σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει έναν άνθρωπο, αποχαιρέτησε σε κλίμα συγκίνησης ο Ρώσος Πρόεδρος. Σε μήνυμά του προς τους συγγενείς του θανόντος, ο Ρώσος Πρόεδρος έκανε λόγο για «ανεπανόρθωτη απώλεια». Σε τελετή αποχαιρετισμού που έλαβε χώρα στη μνήμη του Γεβγκένι Ζινίτσεβ το παρών έδωσαν μέλη της ρωσικής κυβέρνησης και σειρά αξιωματούχων. Χθες, ο Πούτιν απέδωσε στον Γεβγκένι Ζινίτσεβ τον τιμητικό τίτλο του «Ήρωα της Ρωσίας». «Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν απένειμε, μετά θάνατον, τον τίτλο του “Ήρωα της Ρωσίας” στον Στρατηγό Ζίνιτσεφ για τον ηρωισμό και το θάρρος που επέδειξε κατά την τέλεση των καθηκόντων του» ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Ο Γεβγκένι Ζινίτσεβ έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών, κατά τη διάρκεια ασκήσεων στην Αρκτική και ενώ προσπαθούσε να σώσει τη ζωή του σκηνοθέτη Αλεξάντερ Μέλνικ, ο οποίος γλίστρησε και έπεσε από γκρεμό, καταλήγοντας στο νερό. Ο ίδιος βούτηξε για να τον σώσει, αλλά χτύπησε το κεφάλι του σε έναν βράχο και τραυματίστηκε θανάσιμα.
https://www.youtube.com/watch?v=lPLGoalKMvM