Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ...!!Στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης, έπεσε το μοντελο Αφροδίτη Μπάρμπα που έχει συμμετάσχει και στο GNTM2 ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΕΙΧΗ...!!Η 31χρονη, συνελήφθη μετά απο μπλόκο της ομαδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας...!!ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΖΟΥΣΕ ''ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ''...!!

Στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης, έπεσε το μοντελο Αφροδίτη Μπάρμπα που έχει συμμετάσχει και στο GNTM2. Η 31χρονη, συνελήφθη μετά απο μπλόκο της ομαδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας, όταν κάτω απο το κάθισμα του αυτοκινήτου της βρέθηκαν 35 γραμμαρια κοκαϊνης σε φιξάκια. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, το θηριώδες τζιπ κατασχέθηκε ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση της 31χρονης ξεκίνησε στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου, όταν την σταμάτησαν για έλεγχο, όπου οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ διαπίστωσαν οτι κάτω από το κάθισμα έκρυβε τα φιξάκια με τα 35 γραμμάρια κόκας. Αμέσως της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Τμήμα. Το μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε οτι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω απο το κάθισμα του τζιπ το οποίο ειναι ιδιοκτησίας της. Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διακίνηση. Αυριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Ποια είναι η Αφροδίτη Μπάρμπα Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp. Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης. Μόλις το παιδί της μεγάλωσε στράφηκε στο Greece’s Next Top Model. Οπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, πατέρας της κόρης της είναι ένας σεΐχης. Η σχέση τους ωστόσο δεν προχώρησε γιατί εκείνος της φερόταν άσχημα, σύμφωνα με όσα έχει εκμυστηρευτεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%ae%cf%86%ce%b8%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%93%ce%bb%cf%85%cf%86%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf-%ce%91%cf%86%cf%81%ce%bf/