Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!ΣΟΚΑΡΕΙ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ....!!''ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ....ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΟΥ....Μπορεί το ΑΙΓΑΙΟ να βράζει από το απύθμενο τουρκικό θράσος, αλλά η ΑΠΕΙΛΗ υφίσταται από επάνω μας , όπως πριν χρόνους....!!Όλα αυτά συμπαρασύρουν και ΑΠΕΙΛΟΥΝ εμάς και όποιος είδε....είδε γιατί ΟΥΔΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙ...!!ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ''...!!ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ...!!

Δεν υπάρχουν πραγματικές ειδήσεις αυτές τις ώρες γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο από λίγους. Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας Η σύνοδος G και τι φέρνει; Πριν πετάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ εις τας Ευρώπας φαίνεται να έδωσε το μήνυμα στους συμμάχους: « δείτε τι θα κάνετε στα Δυτικά Βαλκάνια πρέπει η Αλβανία να μπει στην ΕΕ» Εντύπωση έκανε ότι μίλησε για κυρώσεις σε όσους αντιτίθενται στην στην περιβόητη συμφωνία των Πρεσπών λες και είναι η συμφωνία αυτή σαν τον Nord stream 2 και την Ρωσία. Φυσικά λόγω ηλικίας και λόγω προβλημάτων υγείας δεν είχε την δυνατότητα να κατανοήσει την βάναυση κακοποίηση της παγκόσμιας ιστορίας που έγινε στο εν λόγω θέμα. Αλλά ας πάμε παρακάτω… Τελικά η σύνοδος G γίνεται για τα Δυτικά Βαλκάνια; Η εν λόγω περιοχή λόγω του Κοσσυφοπεδίου, του Τέτοβου μπορεί να συμπαρασύρει και λόγω των αλυτρωτικών διαθέσεων που υφίστανται τους πάντες και τα πάντα σε μία σύγκρουση πολλών κρατών. Κυκλοφορούν ήδη papers για αλλαγή των συνόρων στα Δυτικά Βαλκάνια, αλλά επειδή ο καθένας έχει τα δικά του συμφέροντα δεν υφίσταται τελικός σχεδιασμός. Και πώς να υπάρχει σχέδιο όταν η τουρκία έχει εισπηδήσει στα στρατηγήματα των Δυτικών στα Βαλκάνια; Φυσικά ότι θα αποφασιστεί θα αποφασιστεί για να απομονωθεί η Ρωσία και οι πολιτικές της στην εν λόγω περιοχή όπου υφίσταται έντονο σλαβικό στοιχείο. Τα Δυτικά Βαλκάνια είναι ο πρόβολος του ΝΑΤΟ προς τον άξονα Δαρδανέλια – Στενά – Βόσπορος και το ίδιο ισχύει για την Ρωσία από την αντίθετη κατεύθυνση. Όλα αυτά συμπαρασύρουν και εμάς και όποιος είδε – είδε γιατί ουδείς βλέπει και ενημερώνει σχετικά. Μπορεί το ΑΙΓΑΙΟ να βράζει από το απύθμενο τουρκικό θράσος, αλλά η ΑΠΕΙΛΗ υφίσταται από επάνω μας , όπως πριν χρόνους το επεσήμανε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
Χθες το βράδυ ένας άνθρωπος του ΘΕΟΥ μας είπε: « μετά την συνάντηση Μπάιντεν – Πούτιν αυτές τις μέρες ενώ όλα θα φαίνονται καλά η ανθρωπότητα θα κατέβει ένα σκαλί πιο κάτω» βλ. https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/06/blog-post_92.html « Πάντα οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ είχαν μια εμμονή με τα Βαλκάνια ( βλ. πόλεμος στην πρώην Γιουγκοσλαβία) ενώ οι Ρεμπουμπλικάνοι έχουν αντιστοίχως με τον Περσικό κόλπο και την Μέση Ανατολή ( βλ. πόλεμος Κόλπου)» ΚΑΙ η ψυχούλα αυτή συμπλήρωσε: « ποτέ δεν έκλεισαν οι λογαριασμοί στις εν λόγω περιοχές , τώρα μάλιστα προστέθηκαν και άλλες περιοχές όπως τι μέλει γίνεσθε με την τουρκία και το Κουρδιστάν και πως θα στεγανοποιηθεί η Ρωσία» https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com ΣΤΩΜΕΝ καλώς Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/06/blog-post_11.html