Ticker

10/recent/ticker-posts

Ελλάδα:Τρομακτικό τροχαίο σε κόντρες…[ΒΙΝΤΕΟ]

Για άλλη μία φορά η περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού και συγκεκριμένα η Λωφ. Κύμης έγινε «πίστα» για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας και σκηνικό για ένα ατύχημα με τρομακτικές εικόνες. Συγκλονιστικό video με σύγκρουση αυτοκινήτου στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού. To ατύχημα ευτυχώς δεν είχε σοβαρό τραυματισμό Δεν είναι λίγες οι φορές που οδηγοί διασχίζοντας την κεντρική Λεωφόρο, η οποία οδηγεί στο Ολυμπιακό χωριό, τις βραδινές ώρες έχουν βρεθεί ξαφνικά αντιμέτωποι με αυτοκίνητα που κάνουν κόντρες. Μη μπορώντας να τα αποφύγουν εν πλέκονται σε σφοδρές συγκρούσεις καταλήγοντας στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα της λεωφόρου με εκτεταμένες υλικές ζημιές.
Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε το βράδυ της Τρίτης 21/4 όταν ο οδηγός ενός μαύρου Honda Civic κινούμενος με υπερβολική ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του οχήματος χτύπησε σε στηθαίο του δρόμου, έκανε μία περιστροφή και «καρφώθηκε» στις διαχωριστικές μπάρες. Σύμφωνα με πληροφορίες και παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ο οδηγός του Civic βγήκε από το εσωτερικό του έχοντας υποστεί ελαφρά τραύματα. Από τύχη γλίτωσαν την επαφή οι επιβάτες του οχήματος που ακολουθούσε και κατέγραψαν το ατύχημα. Οι φωτογραφίες και το video αναρτήθηκαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%a4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b5%cf%82/