Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ..;;;;;.!!Στις 27.3.2021 έκανε την εμφάνισή του στον τοίχο των Θρήνων ο 33χρονος Jizkiahu Ben David και τρέλανε τους ραβίνους που του φιλούσαν τα χέρια και χιλιάδες άνθρωποι φώναζαν ότι εκπληρώθηκε η προφητεία και τον αποκαλούσαν ο βασιλιάς του Ισραήλ…!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ!!!Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν τα βίντεο που κόβουν την ανάσα από το πλήθος που υποδέχτηκε τον μεσσία στον τοίχο των Θρήνων στο Ισραήλ…Να θυμόμαστε ότι οι Εβραίοι δεν δέχτηκαν τον Ιησού Χριστό ως μεσσία και περίμεναν τον πραγματικό. Στις 27.3.2021 έκανε την εμφάνισή του στον τοίχο των Θρήνων ο 33χρονος Jizkiahu Ben David και τρέλανε τους ραβίνους που του φιλούσαν τα χέρια και χιλιάδες άνθρωποι φώναζαν ότι εκπληρώθηκε η προφητεία και τον αποκαλούσαν ο βασιλιάς του Ισραήλ… Στέφθηκε μυστικά και τώρα θα το κάνουν δημόσια.
Από τα τέλη Φεβρουαρίου η Habah Organization προετοίμασε την άφιξη του μεσσία με αφίσες κιτρινοκόκκινες.
ΠΗΓΗ sinomosiologos.blogspot.com nikosxeiladakis.gr Μήπως έχουμε εμφάνιση του ψευδομεσσία; Παρουσιάστηκε ένα βίντεο για κάποιον στο Ισραήλ που τον εμφανίζουν οι Εβραίοι ως “μεσσία”. Το όνομά του είναι Shlomo yehuda beeri. Βλέπουμε στο βίντεο να συρρέουν οι ραβίνοι γύρω του και να του φιλούν το χέρι, ενώ είναι και αυτός ραβίνος, είναι 32 ετών, γνωρίζει τέλεια τις γραφές τους και χαίρει μεγάλης εκτίμησης.
Μήπως είναι αυτός ο προφητευόμενος ψευδομεσσίας; Καλό είναι να προσέχουμε πολύ και να είμαστε σε εγρήγορση. Ο σχολιαστής στο βίντεο μας δείχνει τον φερόμενο ως μεσσία στο τείχος των δακρύων στην Ιερουσαλήμ με πλήθος ραβίνων γύρω του λέγοντας ότι μάλλον βρισκόμαστε στα χρόνια της μεγάλης αναταραχής. Εδώ το βίντεο.
https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%cf%80%cf%89%cf%83%ce%b4%ce%ae%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b9%cf%82/