Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ Κορυφής πραγματοποιείται διαδικτυακά ΑΠΟ ΧΘΕΣ στις 22 και ΣΗΜΕΡΑ 23 Απριλίου....για να μην πέσουν πυρηνικά...!!«Καψόνι» Β.ΠΟΥΤΙΝ σε Μπάιντεν...!![ΒΙΝΤΕΟ]

Δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου για την Ατζέντα 2030 Ο Aμερικανός διεθνιστής απεσταλμένος για το κλίμα, Τζον Κέρι ή αλλιώς «Long Devil», δήλωσε την Πέμπτη (23/04) ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, παρουσίασε ένα «όραμα» για την συνεργασία σε περιβαλλοντικά θέματα κατά την ομιλία του, καθώς η Ρωσία έχει σηκώσει το γάντι και αντιπαρατίθεται και σε σχέση με την προσπάθεια επιβολής της Ατζέντας 2030. Πριν μιλήσει ο Πούτιν, με αφορμή, όπως σχολιάζουν δυτικά ΜΜΕ, τεχνικό πρόβλημα, τους άφησε όλους και ειδικά Μπαίντεν και Κέρι να τον περιμένουν ευλαβικά, φορώντας μάσκα, για να μιλήσει. Δείτε: Η Ρωσία βέβαια έχει τρεις απαράβατος όρους: Δεν συμφωνεί με την μείωση πληθυσμού, επιδιώκοντας την αύξηση Θέλει δυνατή και όχι κρατικοποιημένη την οικονομία της Θέλει το ΝΑΤΟ μακριά από τα σύνορά της Σύμφωνα με το CNN, ο Τζον Κέρι ανέφερε: «Άκουσα τον Πούτιν σήμερα. Σκέφτηκα ότι ήταν αρκετά λογικός και βρήκε κάποιο αξιοπρεπές όραμα, δηλαδή πράγματα που ίσως θέλουμε να συζητήσουμε και να συνεργαστούμε και μίλησε για αυτή την δυνατότητα».
Υπενθυμίζεται πως στην ομιλία του στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών για το κλίμα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε, την Πέμπτη (22/04), την ενεργοποίηση διεθνών προσπαθειών, προκειμένου να βρεθεί κοινό έδαφος για την διεθνή πολιτική που πρόκειται να ακολουθηθεί με αφορμή το περιβάλλον και να οδηγήσει σε προσπάθεια παγκόσμια συγκυβέρνησης. «Η Ρωσία ενδιαφέρεται ειλικρινά να ενεργοποιήσει την διεθνή συνεργασία για να συνεχίσει να αναζητεί αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα της κλιματικής αλλαγής», σημείωσε. «Καλούμε όλες τις ενδιαφερόμενες χώρες να συμμετάσχουν σε κοινή επιστημονική έρευνα, να επενδύσουν σε έργα πρακτικής σημασίας για το κλίμα και να συμμετάσχουν πιο ενεργά στην ανάπτυξη τεχνολογιών χαμηλών εκπομπών άνθρακα για τον μετριασμό των συνεπειών και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή», σημείωσε, δείχνοντας φαινομενικά πως η Μόσχα δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί σε ό,τι θέλουν οι διεθνιστές, αρκεί φυσικά να μην παρακαμφθούν τα συμφέροντα της «Αρκούδας». Επιπλέον, ο Ρώσος Πρόεδρος τόνισε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να εξετάσει προτάσεις ξένων εταιρειών που θέλουν να «επενδύσουν σε καθαρές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης και της χώρα μας», θέλοντας να αποκομίσει τα όποια οικονομικά οφέλη. Εν ολίγοις, ο Πούτιν τους λέει μερικά από αυτά που θέλουν να ακούσουν, κερδίζοντας χρόνο για ακόμα πιο ισχυρά ρωσικά όπλα, ακόμα πιο μεστές γεωστρατηγικές συμμαχίες, υπερτονίζοντας την προειδοποίηση να μην πληγούν τα ρωσικά συμφέροντα. Η Σύνοδος Κορυφής για το κλίμα πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 22 και 23 Απριλίου.
https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/oi-treis-vasikoi-oroi-tis-rosias-gia-na/