Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΚΩΝ.ΒΑΡΔΑΚΑ...!!"ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ Το ΤΣΕΣΜΕ είναι Πολεμικό σκάφος με διακριτικό Α559...ΟΧΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ...Όσο πάνε πλησιάζουν την ΑΘΗΝΑ ...ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...!!ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ''...!!

Όσο πάνε πλησιάζουν την ΑΘΗΝΑ - θα τους σταματήσει κανείς ; Χάρτης με την νέα NAVTEX μέσα στην οποία θα κινηθεί το ΤΣΕΣΜΕ , περιοχή δυτικά του 25ου Μεσημβρινού. (φωτο από https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/965029_agkyra-tsesme-xekinise-nomimes-ereynes-sto-aigaio-i-ellada)
" Στην περιοχή που έχει δεσμεύσει η τουρκική ναυτική αναγγελλία για υδρογραφικές έρευνες εισήλθε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής το ωκεανογραφικό «Τσεσμέ». Όπως πληροφορείται το OnAlert, το τουρκικό πλοίο κινείται με χαμηλή ταχύτητα δυτικά της Λήμνου με νότια πορεία. Το τουρκικό σκάφος πλέει ασυνόδευτο ενώ τις κινήσεις του τουρκικού ωκεανογραφικού παρακολουθεί σκάφος του Λιμενικού Σώματος." του Κώστα Αλατζά https://www.onalert.gr/ellinotourkika/tsesme-entos-periochis-ereynon-vrisketai-to-toyrkiko-okeanografiko-ploio/409745/ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΩΔΥΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ τα άλλα που ακούγονται είναι ηθικά ; Οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης μηδενός μιας εξαιρουμένης επέτρεψαν αυτό το σκάνδαλο. Μια καλή φίλη μας επισήμανε: " το ΤΣΕΣΜΕ είναι Πολεμικό σκάφος με το διακριτικό Α559 και φέρει ότι προβλέπεται ως πολεμικό. Αλωνίζει κι εμείς το κοιτάμε." https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ ΣΤΩΜΕΝ καλώς Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/02/blog-post_730.html