Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΝΩ Γνωρίζουν οι ΗΠΑ και η νέα FAKE ηγεσία τους ότι ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ μεγάλο ΜΠΟΥΜ στα Βαλκάνια.....θα γράψουν εξελίξεις που ακουμπούν την Ελλάδα....!!

Γνωρίζουν οι ΗΠΑ και η νέα ηγεσία τους ότι έρχεται μεγάλο ΜΠΟΥΜ στα Δυτικά Βαλκάνια; Το γνωρίζουν για αυτό επικεντρώνονται εκεί; Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας ΚΑΙ ενώ εμείς βλέπουμε ΑΙΓΑΙΟ, Κρήτη , Αν. Μεσόγειο ακόμα και κουρδικό, οι ΗΠΑ βλέπουν Βαλκάνια και ειδικά την Αλβανία με ότι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα, την ώρα που η χώρα αυτή έχει ειδικές στρατηγικές συμφωνίες με την τουρκία και υπάρχουν πολλά προβλήματα με την Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, η οποία καταδυναστεύεται από παράδοξες συμπεριφορές. " Τα Δυτικά Βαλκάνια βρίσκονται στον κατάλογο κοινών προτεραιοτήτων εξωτερικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ και της Γερμανίας, ανέφεραν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε τηλεφωνική συνομιλία. Στη συνομιλία μεταξύ των δύο πολιτικών, η επίλυση της κατάστασης στα Δυτικά Βαλκάνια τοποθετήθηκε στον κατάλογο των έξι πιο επειγόντων θεμάτων, σε θέματα που σχετίζονται με το Αφγανιστάν, την Κίνα, το Ιράν, τη Ρωσία και την Ουκρανία. Ανακοίνωση της γερμανικής κυβέρνησης ανέφερε ότι ο Μπάιντεν είχε εκφράσει στην καγκελάριο την επιθυμία του να εμβαθύνει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και εξέφρασε την πρόθεσή του να αναβιώσει τη διατλαντική συμμαχία, συμπεριλαμβανομένου του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως ακρογωνιαίο λίθο της συλλογικής ασφάλειας και των κοινών δημοκρατικών αξιών." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2021/01/blog-post_303.html#more Makfax The Hellenic Information Team - https://www.echedoros-a.gr Πολλές φορές ο λογισμός μας πάει στην γνωστή φράση- πρόρρηση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που έλεγε ότι " η απειλή είναι από την Αλβανία" Σήμερα με αυτά που συμβαίνουν ψηλαφούμε μια πραγματικότητα που περιγράφει την φράση του ΑΓΙΟΥ.
Το Κοσσυφοπέδιο και η αναγνώριση του είναι ο πυροκροτητής και το εύφλεκτο υλικό είναι διασκορπισμένο στα Βόρεια της πρωτεύουσας των Σκοπίων δηλ. στην περιοχή του Τέτοβου αλλά και μέσα στην ίδια την Αλβανία. Το όραμα της Μεγάλης Αλβανίας εκτός της Σερβίας έχει ανησυχήσει σφόδρα τον τελευταίο καιρό την ίδια την Βουλγαρία που επιθυμεί να υπερασπιστεί το σλαβικό στοιχείο στην περιοχή αυτή ( για αυτό τον τελευταίο καιρό φέρνει στο προσκήνιο ιστορικά στοιχεία και επιθυμεί την αναγνώριση της να καθορίζει αυτή τα πράγματα) " η Βουλγαρική Novinite, δίχως, ωστόσο, να δίνει στοιχεία τεκμηρίωσης, σημειώνει ότι «οι Αλβανοί θα εκπληρώσουν τις μεγάλες εθνικές τους ιδέες. Ενώ οι Σλαβομακεδόνες θα χάσουν πράγματι ένα μικρό μέρος της χώρας, αλλά θα κερδίσουν μακροπρόθεσμα, επειδή με την τρέχουσα αύξηση του πληθυσμού, οι Αλβανοί μετά από δύο δεκαετίες θα απαιτήσουν ακόμη περισσότερα. «Είναι γεγονός ότι η αύξηση του αλβανικού πληθυσμού στη Βόρεια Μακεδνία είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των Σλαβομακεδόνων. " ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2021/01/blog-post_75.html Αυτή είναι μια προσέγγιση , υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά σκοτεινή που κατά καιρούς φέρνεται στην δημοσιότητα και έχει σχέση με πυρήνες τζιχαντιστών αλβανικής καταγωγής που επαναπατρίστηκαν και διαμοιράστηκαν στα Δυτικά Βαλκάνια περιμένοντας κάτι; Αυτά τα ολίγα αδελφοί γιατί τα Δυτικά Βαλκάνια θα ξαναγράψουν εξελίξεις που ακουμπούν την Ελλάδα.  ΣΤΩΜΕΝ καλώς Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας