Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ....ΦΟΡΑ...ΓΕΛΑΕΙ η ΥΦΗΛΙΟΣ!!Το F-35 τελικά δεν είναι τόσο…stealth όσο παρουσιάζεται!!Τρελό κάζο!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα stealth μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς τύπου F-35 εντοπίστηκε να πετάει χαμηλά σε περιοχή πάνω από το Λίβανο. Αρκετοί είναι αυτοί που υποψιάστηκαν ότι ανήκει στην πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, το οποίο διαθέτει στο οπλοστάσιο του ένα σημαντικό αριθμό τέτοιων αεροσκαφών. Στρατιώτες της Χεζμπολάχ κατάφεραν να βγάλουν φωτογραφίες μαχητικό F-35 του Ισραήλ, την ώρα που αυτό πραγματοποιούσε πτήση πάνω από το Λίβανο, με τους στρατιώτες να δημοσιεύουν τα πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας εντυπώσεις.
Όπως ήταν επόμενο, αξιωματούχοι της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ κλήθηκαν να σχολιάσουν τις φωτογραφίες αυτές, ωστόσο αυτοί αρνήθηκαν να απαντήσουν ή να δημοσιεύσουν πληροφορίες σχετικά με το τι κάνει το μαχητικό πάνω από το Λίβανο.
Υπενθυμίζεται ότι η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε τα stealth μαχητικά αεροσκάφη F-35 σε πολεμικές αποστολές, ήδη από το 2018, μόλις λίγους μήνες αφότου πήραν το πράσινο φως από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με αναφορές, το Ισραήλ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα μαχητικά για μια σειρά αποστολών, κάνοντας τα τη ραχοκοκαλιά της εναέριας κυριαρχίας του, ενώ σκοπεύει να φτιάξει δύο πλήρεις μοίρες, με συνολικά 50 stealth μαχητικά, έως το 2024. (Onalert)
https://www.el.gr/war/air-force/gelaei-i-yfilios-to-f-35-telika-den-einai-t/