Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...!!«Θα επιστρέψω...!!Ήταν τιμή μου να είμαι ο Πρόεδρός σας» ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια του....!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Ντόναλντ Τραμπ φεύγει από τον Λευκό Οίκο καθώς ολοκληρώνεται η τετραετής θητεία του και ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να ορκιστεί ως ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Τραμπ σημείωσε ότι δεν σχεδιάζει να παραβρεθεί στην τελετή, η οποία γίνεται υπό το άγρυπνο βλέμμα 25.000 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς στην Ουάσιγκτον, στον απόηχο και των βίαιων διαδηλώσεων και της εφόδου στο Καπιτώλιο. Ο επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ θα είναι και επίσημα πρόεδρος της χώρας για μερικές ώρες ακόμη, μέχρι το ρολόι να δείξει 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα Ουάσινγκτον). Η αριστερά επιστρέφει στην εξουσία των ΗΠΑ, με τον Τζο Μπάιντεν να στοχεύει από τις πρώτες μέρες τις προεδρίας του να ξηλώσει όλα όσα κατάφερε να χτίσει το επιτελείο του Τραμπ τα τελευταία 4 χρόνια. Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζορτζ Ου. Μπους και ο Μπιλ Κλίντον θα βρεθούν στις πρώτες σειρές για να παρακολουθήσουν την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. «Θα επιστρέψω με κάποιον τρόπο» Ο Τραμπ παραχώρησε νωρίτερα μία σύντομη αποχαιρετιστήρια ομιλία στους συγκεντρωμένους οπαδούς του, υποσχόμενος πως θα επιστρέψει! «Ήταν τιμή μου να είμαι ο Πρόεδρός σας», είπε και ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια του:
«Θα επιστρέψω με κάποιον τρόπο! Ελπίζω να μην σας αυξήσουν τους φόρους». «Σας ευχαριστώ όλου σας! Ο Θεός ν ευλογεί αυτό το έθνος», είπε με τη σειρά της η Μελάνια Τραμπ.