Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ...!!«Παιδιά ρουφιάνοι» στην υπηρεσία του Κράτους.....!!Θα κατασκοπεύουν και τους γονείς ΤΟΥΣ..!!Η είδηση ΕΙΝΑΙΙ πρώτο θέμα σε μεγάλα ΜΜΕ....!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Θα κατασκοπεύουν και τους γονείς! Άφωνη η κοινή γνώμη… Κατακραυγή έχει προκαλέσει σχέδιο στην Βρετανία που επιτρέπει στις κρατικές υπηρεσίες να χρησιμοποιούν τα παιδιά ως μυστικούς πράκτορες, ακόμα και κατά των ίδιων τους των γονιών στο πλαίσιο του μυστικού νομοσχεδίου.
Αυτό είχε μεταδώσει προσφάτως η βρετανική εφημερίδα «Guardian» και έγινε θέμα και σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Όπως αναφέρεται λοιπόν, το νομοσχέδιο θα επέτρεπε στα παιδιά να κατασκοπεύουν εκ μέρους των κυβερνητικών υπηρεσιών, κατασκοπεύοντας ακόμα και τους γονείς τους, αν υπάρχει υποψία για συμμετοχή σε τρομοκρατικές ομάδες ή σε εγκληματικές δράσεις. Γιατί όχι, εκτός των άλλων, για το αν παραβιάζουν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας με αφορμή τον κορωνοϊό. Επιτρέπει σε 22 κρατικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας πληροφοριών, του στρατού και της αστυνομίας, να χρησιμοποιούν τα παιδιά ως μυστικούς πράκτορες. Πέρυσι, μάλιστα, το ανώτατο δικαστήριο έκρινε νόμιμη την πρόσληψη παιδιών από την αστυνομία. Μένει να φανεί, αν οι αντιδράσεις θα εμποδίσουν το εν λόγω νομοσχέδιο.