Ticker

10/recent/ticker-posts

Τι είναι το πάθος για ζωή...!!



Πάθος για Ζωή


Τι είναι το πάθος για ζωή. Πολύ απλά είναι εκείνη η διάθεση, η ψυχολογία, το κέφι, το μεράκι, αυτό το «γουστάρω» που πολλές φορές λέμε για κάτι.


Όλοι μας κάποια στιγμή βρεθήκαμε τουλάχιστον σε μια τέτοια φάση στη ζωή μας. Μας άρεσε η νέα μας δουλειά, το νέο μας απόκτημα, το νέο μας διαμέρισμα κλπ… Όταν αυτό έρχεται στη σχέση μας, τότε γίνεται ακόμη πιο δυνατό. Συναισθήματα μπερδεύονται με τρέλα, με ανεβασμένη ψυχολογία και η διάθεση είναι στον ουρανό. Είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μας.


Είναι σίγουρα ένα κοινό σημείο που μας ενώνει, που μας δίνει δύναμη, που μας απογειώνει σχεδόν καθημερινά. Αυτό το Πάθος για Ζωή !!! το οποίο αν δεν το ξέρετε, είναι μεταδοτικό. Αν το έχουμε το μεταδίδουμε στην οικογένεια, στον κολλητό, στην κοπέλα ή στο αγόρι μας. Μπορεί να γίνει μια θετική πανδημία και εμβόλιο δεν θα ανακαλύψει κανείς γιατί απλά οι αρνητές εμβολιασμού θα είναι στο 100%.


Υπάρχει ένα blog που διαχετεύει #πάθος για ζωή σε όλο τον κόσμο.oops.gr και βρήκαμε ότι επιλέγουν καθημερινά ότι καλύτερο βρίσκουν γύρω από τη ζωή και στο παρουσιάζουν. Διατροφή, Εμπειρίες, Αγορές, Τέχνη, Φιλοσοφία, Ευεξία, Άσκηση, Ιδέες. Οτιδήποτε βρίσκουν ο Στάθης & η Μαρία, και έχει δημιουργηθεί με Πάθος ή τους έχει προσφέρει Πάθος !


Ο Στάθης & η Μαρία είναι ένα ζευγάρι και έχουν 7 παιδιά στην οικογένεια τους. 3 κορίτσια και 4 αγόρια. Έχουν ζήσει την ζωή τους, έχουν παθιαστεί με πολλά και έχουν πολλές εμπειρίες σίγουρα. Αποφάσισαν όλα αυτά να τα μοιραστούν με όλους εμάς. Κάπως έτσι «γεννήθηκε» και άλλο ένα παιδί τους, το oops.gr


Στο www.oops.gr δεν θα βρεις το σωστό ή το λάθος, ούτε το ιδανικό & σίγουρα όχι το πρέπει. Αυτά δεν θα τα βρεις. Θα βρεις video, μικρά δημιουργήματα, διατροφή, προϊόντα, άποψη, κοσμήματα, ιδέες και άλλα, έτσι όπως τα επιλέγουν, με τη δική τους ματιά και μόνο. Αυτά που τους έκαναν καλό σε κάποια φάση & πτυχή της ζωής τους.

 

Στο oops θα διαβάσετε εμπειρίες ως γονείς,  που θα σας κάνει να σκεφτείτε και oops, να την κάνετε δική σας μετά. Θα διαβάσετε μια συνταγή πχ. με δίκοκκο σιτάρι που θα σας κάνει να σκεφτείτε τι & πως τρώμε και θα το βάλετε στη δική σας φιλοσοφία & διατροφή. Θα δείτε ένα video με συνταγή και oops, θα την “αντιγράψετε” σπίτι σας και θα γίνει δική σας! Θα βρείτε ένα αντικείμενο που δημιουργήθηκε με πάθος και μεράκι και θα σας ομορφύνει τη στιγμή, την μέρα, το χώρο σας.


Ο Στάθης & η Μαρία δεν θα σου πούνε τι & πως. Θα σου δώσουν όμως το φιτίλι να ανάψετε τη δική σας “φωτιά” και εσείς απλά να βάλετε ή να βρείτε το πάθος… στο www.oops.gr