Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ Τελεσίγραφο Β.ΠΟΥΤΙΝ σε Μπάιντεν...!!Έγιναν δεκτοί οι όροι ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΗΠΑ....!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ...!!

Υποχώρησε για την ώρα το Βαθύ Κράτος που θέλει «παγκόσμια ειρήνη»... O Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριάμπκοβ, γνωστοποίησε, όπως μετέδωσαν πριν από λίγο ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ότι η Ρωσία και οι ΗΠΑ συμφώνησαν για την επέκταση της συμφωνίας «New START». Όπως μάλιστα υπογράμμισε, η επέκταση της συμφωνίας θα γίνει με τους όρους τους οποίους είχε θέσει η Μόσχα, κάτι που συνιστά επιτυχία και δείχνει πως χωρίς να ληφθούν υπόψη τα ρωσικά συμφέροντα, «παγκόσμια ειρήνη» δεν θα έρθει στον πλανήτη.
«Με τους όρους μας: για πέντε χρόνια, χωρίς προκαταρκτικές προϋποθέσεις, χωρίς παράρτημα», τόνισε σε δημοσιογράφους ο Ριάμπκοβ, δίνοντας τα σημεία της συμφωνίας των δύο πλευρών. «Σε γενικές γραμμές, είναι μία ευεργετική απόφαση. Είναι η μοναδική σωστή λύση. Έχουμε αρκετό χρόνο για να αρχίσουμε διμερείς διαπραγματεύσεις για όλο το φάσμα των ζητημάτων που σχετίζονται με την στρατηγική σταθερότητα και να διασφαλίσουμε αξιόπιστη ασφάλεια για την χώρα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα», συμπλήρωσε. «Χθες, ο πρέσβης (σ.σ. των ΗΠΑ) Τζον Σάλιβαν και εγώ, ανταλλάξαμε σημειώσεις […] για πενταετή επέκταση της συμφωνίας», προσέθεσε. Νωρίτερα, μάλιστα, είχε γίνει γνωστό, πως η επιτροπή διεθνών υποθέσεων της Άνω Βουλής της Ρωσίας συνέστησε την επικύρωση της επέκτασης της συμφωνίας. Σημειώνεται πως χθες υπήρξε συνομιλία Πούτιν και Μπάιντεν, όπου με λακωνικό τρόπο τέθηκε από τον Ρώσο Πρόεδρο τελεσίγραφο για την πορεία των πραγμάτων. Όπως όλα δείχνουν, το Βαθύ Κράτος υποχώρησε, τουλάχιστον για την ώρα.