Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!Βαριά προδοσία κι έχουμε θράσος να αποκαλούμε άλλους προδότες….!!ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ...!!ΦΩΤΟ

Έγραφα μόλις πριν λίγες μέρες (πριν την προεδρική ορκομωσία στα States – τα γράφω έτσι γιατί μου …μυρίζει steaks αλλα καρβουνιασμένα) ότι ο Trump είναι των σιωνιστών. BAS_4 : TRUMP – δικός τους είναι! Κάποιοι είχαν εναποθέσει σε αυτόν τις ελπίδες τους και έπεσαν σε μαύρη κατάθλιψη. Γιατί βρε παιδιά;;; Περιέγραψα μάλιστα και κάποιες σκάψεις μου σχετικά . BAS_4 : Αυτός είναι ο σκοπός τους Αν είσαι μουσουλμάνος πίστευε ότι θα σε σώσει ο κοιμισμένος Joe. Αν είσαι καθολικός πίστευε στον παπα…ρα. Αν είσαι εβραίος περίμενε τον αντίχριστο κι αν είσαι οτιδήποτε άλλο ψάξε να βρεις, έχει πολλές επιλογές από Superman, Batman, Adonis, Koulis (αυτά είναι νέα φυντάνια, δεν τα έχει προωθήσει ακόμα το Holywood, μόνο τα έχει … ωθήσει, ζμπρώξει, πως το λέμε) κ.α. Αν όμως θες να λέγεσαι Ορθόδοξος Αυτός που θα μας σώσει είναι ο Χριστός (με τους εντεταλμένους εκπροσώπους Του!). ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ. Ο,τιδήποτε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι ένα γερό τεστ Πίστης. «ο δε υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται» (Ματθ. Κδ’ 13).
Μου διηγούντο οι δικοί μου ότι το 1976 ο παππούς μου αγόρασε μια σαμπάνια για να την ανοίξουν αν ο Κάρτερ εκλεγόταν πρόεδρος στις τότε προεδρικές εκλογές, δεδομένου ότι είχε υποσχεθεί πολλά μετά την τουρκική εισβολή του 1974 στην Μεγαλόνησο. Ανοίχτηκε η σαμπάνια αλλά ήταν ξυνισμένη. Αφού μας την έφερε ο Κάρτερ, επί χρόνια μετά οι δικοί μου έλεγαν ότι η ξυνισμένη σαμπάνια ήταν προφητική… Αν λοιπόν περιμένεις να σε σώσει σήμερα ο όποιος Trump, ο Χριστός τι θα κάνει; “Άνεργος” θα μείνει; Λοιπόν όλοι χαμόγελο, αισιοδοξία και Πίστη στον Χριστό μας που τον έχουμε καταπογοητεύσει με τη συμπεριφορά και στάση μας. Κι όπως είπε ο Χριστός : μην ελπίζετε σε υιούς ανθρώπων αλλά μόνον στην Αγία Τριάδα. Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι οι αγωνιστές του 1821 μας απελευθέρωσαν από την ισλαμική σαπίλα ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (Κολοκοτρώνης “ο Χριστός μου έδινε τα άρματα και η Παναγιά τα βόλια”). Εμείς όχι μόνο το ξεχάσαμε, όχι μόνο αγνοήσαμε το Τάμα του Γένους, όχι μόνο φτύνουμε την Πίστη αλλά παραχωρούμε χώρο στους πρώην δυνάστες μας και (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ) τους χτίζουμε τζαμί με δικά μας έξοδα. Οι Έλληνες όπυ πήγαν στο κόσμο έχτισαν ναούς με δικά τους έξοδα!!! Και το πιο απαίσιο αναθέτουμε τον εορτασμό του 1821 σε μούμιες αδενοχρωμίου… Πολύ βαριά προδοσία κι έχουμε το θράσος να αποκαλούμε άλλους προδότες… ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΕΛΛΑΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ!