Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ....!!ΘΗΡΙΩΔΕΣ ''ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ''.....ΟΜΩΣ θα δαγκώνουν τις γλώσσες τους....ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ....!!ΦΩΤΟ

Και ο ΝΈΡΩΝ προστάτευε τα ανθρώπινα δικαιώματα για να μην "αρρωστήσει" η κοινωνία από τις " κακές συνήθειες" των Χριστιανών. Για τον λόγο αυτό και στην Ρώμη κατασκευάστηκε το Κολοσσαίο για άρτο και θεάματα και ΜΑΡΤΥΡΙΑ.
Στην σημερινή Ρώμη που υπογράφηκε το 1957 η γνωστή Ευρωπαική συνθήκη δεν χρειάζονται τέτοια πράγματα θηριώδη, γιατί οι Ευρωπαίοι θα είναι ευγενικοί. Τι μας είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ; ( το διαβάσαμε , το ξαναδιαβάσαμε και το εμπεδώνουμε σιγά- σιγά) - Θα είναι ευγενικοί, αλλά αν δεν συμφωνείς ούτε θα μπορείς να αγοράσεις κάτι για να ταίσεις τα παιδιά σου ( τα λέμε έτσι σχηματικά) - Θα τα οικονομήσει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ πως θα βοηθήσει τότε τους Χριστιανούς, τον παρακάλεσα και μου έστειλε ένα "τηλεγράφημα" - πω- πω η αγάπη του ΘΕΟΥ για το πλάσμα του - αυτοί που δεν συμφωνούν θα περάσουν καλύτερα , οι άλλοι θα δαγκώνουν τις γλώσσες τους ακόμα και με την θέα του φωτός. Παράξενα πράγματα βιώνουμε, ότι κάνουν το κάνουν οι μάγοι στα μουλωχτά. Το 2015 μας μεταφέρθηκε από ένα μεγαλόσχημο ιερομόναχο στην Λαύρα του Κιέβου το εξής , το γράψαμε , δεν το κατανοούσαμε τότε και το αφήσαμε ο χρόνος να το ξεδιαλύνει είπε λοιπόν: - δεν βλέπετε τους φίλους σας στην Δύση πόσο ευγενική αρπακτική διάθεση έχουν για την χώρα σας - κοιτάξτε να επωφεληθείτε ( πνευματικά) από τα άγρια θηρία που σας ετοίμασαν σε νέα Κολοσσαία. ΟΤΙ είπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ αδελφοί κυριολεκτικά θα γίνει . ΚΑΙ το χαστούκι θα φάει το σύστημα ( μέρες του είναι) και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα παρουσιαστεί στα αδιέξοδα των ανθρώπων και θα είναι μια ΘΕΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία( όχι η Δευτέρα Παρουσία). ΓΙΑ αυτό έλεγε " ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ και θα χαρούν πολλοί" 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας