Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΡΙΜΗΝΗΣ ΣΙΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ .....!!.

"EKTAKTO: ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 6 ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜOΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ" Πριν από λίγο ανεξάρτητη ελληνική δημοσιογραφική πηγή από Βρυξέλλες δηλώνει σε Breaking ότι η Ελλάδα ανακοίνωσε επίσημα ότι θα προβεί σ΄επέκταση 12 ναυτικών μιλίων από έξι μίλια, σε όλα τα χωρικά της ύδατά ,από όλα τα νησιά και από την ηπειρωτική χώρα. Διευκρινίζει ότι αφορά και το Ανατολικό Αιγαίο.Λέει ότι πρέπει να περάσει πρώτα από το κοινοβούλιο. Αλλά είναι πιθανό να περάσει. Στη συνέχεια κάνει ανάρτηση χάρτη όπου παριστάνει με σκούρο μπλε την περιοχή που αντιπροσωπεύει τα 6 μίλια και με γαλάζιο τα 12 ναυτικά μίλια των νησιών και της ελληνικής ηπειρωτικής χώρας ενώ οι κόκκινες περιοχές, είναι τα ύδατα που η Ελλάδα δεν μπορεί να επεκταθεί.
πηγη https://dimpenews.com/2021/01/19/ Υ.Γ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΡΙΜΗΝΗΣ ΣΙΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΑΡΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ... ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ... ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ 64 ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΣΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΜΕΣΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ... ΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ... +++