Ticker

10/recent/ticker-posts

GLADIATOR :2021 έρχεται….Ο.... χρόνος 2021 θα είναι τραγικός…“ένεκά σου θανατούμεθα”....“Θλίψις λιμός ή μάχαιρα;.....!!ΦΩΤΟ

Η σύνοδος των αέριων γιγάντων του Δία του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού συστήματος και του Κρόνου του Δεύτερου μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού συστήματος μας έρχονται σε συνάντηση… Η συνάντηση τους στις 21 Δεκεμβρίου δεν είναι τυχαία… Ο χρόνος ο επόμενος 2021 θα είναι τραγικός… Τις ημάς χωρίσει από της αγάπης τού Χριστού;” Ποιός λοιπόν μπορεί να μας χωρίσει από αυτή τη μεγάλη αγάπη που έδειξε σε μας ο Χριστός; “Θλίψις ή στενοχωρία ή διωγμός ή λιμός ή γυμνότης ή κίνδυνος ή μάχαιρα;”.
όπως βλέπουμε και σήμερα σε πολλά σημεία τού κόσμου, δεχόμαστε την απειλή τού θανάτου, επαληθεύοντας τον ψαλμωδό: “ένεκά σου θανατούμεθα όλην την ημέραν• ελογίσθημεν ως πρόβατα σφαγής”. Η οποιαδήποτε χρονιά όσο τραγική και να γίνει ο Χριστιανός την αντιμετωπίζει με πίστη στο Ποιητή και Πλάστη Του τον Ιησού Χριστό.. Κοινώνησε άνθρωπε το Σώμα και το Αίμα του Θεανθρώπου και όλα Χριστό ποιούνται ….