Ticker

10/recent/ticker-posts

EKTAKTO....ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ....ΤΩΡΑ....!!ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ O ''κύβος ερρίφθη " πάμε για ΠΟΛΕΜΟ...H TOYΡKIA ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ με την Ελλάδα....!!

" O κύβος ερρίφθη " πάμε για ΠΟΛΕΜΟ και μετά για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς της παντού και σε όλα τα επίπεδα, η τουρκία δεν ντρέπεται καθόλου να το πει, ότι ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ με την Ελλάδα. Θέλει να προλάβει την αλλαγή της ηγεσίας στις ΗΠΑ και για αυτό ετοιμάζεται για τετελεσμένα. Πριν από λίγο ανακοινώνει NAVTEX με ασκήσεις και με πραγματικά πυρά ΝΑ της Κρήτης και στην περιοχή της Καρπάθου και ταυτόχρονα δίνει ΜΗΝΥΜΑ ,ότι δεν υπολογίζει κανένα... "Με μία ανάρτηση στο twitter, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, απαντά σε άρθρο του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, δηλώνοντας ότι η Τουρκία δεν πρόκειται ποτέ να υποχωρήσει από τα κυριαρχικά δικαιώματά της στο Καστελόριζο. "Ως κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης η Ελλάδα, βασιζόμενη στις μαξιμαλιστικές και παράνομες αξιώσεις της στο θέμα των θαλάσσιων ζωνών και του εναέριου χώρου, επιδιώκει να προκαλέσει ευρωπαϊκές κυρώσεις στην Τουρκία. Καμία κύρωση δεν θα κάνει την Τουρκία να συμβιβαστεί ως προς τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Μέις/Καστελόριζο ή με τα 10 ν.μ. εναέριου χώρου." https://www.capital.gr/diethni/3500561/tourkia-kakomathimeno-paidi-tis-ee-i-ellada ΣΧΕΤΙΚΑ με τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ
" η τουρκία πρέπει να έχει σοβαρή πληροφόρηση το τι θα γίνει στο Ιράν" ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ " Κυρώσεις στην τουρκία σήμερα δεν μπορεί να βάλει κανένας ει μη ο Ουρανός και ήδη τις έχει βάλει." βλ. 

Κωνσταντίνος Βαρδάκας