Ticker

10/recent/ticker-posts

Εκτιμήσεις αγώνων της ημέρας....!!!

 


Euroleague: Στην αγαπημένη της πόλη η Μπαρτσελόνα


Με οδηγό μια εκπληκτική παράδοση 13 νικών σε 15 επισκέψεις στο Κάουνας, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σήμερα τη Ζαλγκίρις που μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα της σεζόν, μετρά τώρα πέντε σερί ήττες. Η απότομη προσγείωση αυτή δεν έχει τέλος για τους παίκτες του Σίλερ. Οσο εντυπωσίασαν στο ξεκίνημα της σεζόν με πέντε νίκες στα έξι πρώτα ματς, άλλο τόσο προβληματίζουν έκτοτε μετρώντας πέντε αγώνες χωρίς θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Νοέμβριο, όπως βλέπουμε στα στατιστικά της Winmasters, για όσους έχουν κάνει Winmasters εγγραφή.


Κόντρα στη Ζενίτ, η Ζαλγκίρις ήταν καλή, έδειξε να διαγράφει κάποιες παθογένειες που την ακολουθούσαν, πάλεψε τα ριμπάουντ, όμως οι Ρώσοι ήταν απλά καλύτεροι.


Την ίδια στιγμή, η εκπληκτική φέτος Μπαρτσελόνα, κατάφερε να χάσει από τη Βιλερμπάν. Οι Γάλλοι έβαλαν τέλος στο αήττητο επτά αγώνων των Καταλανών, οι οποίοι πάντως παραμένουν πρώτοι στη βαθμολογία με ρεκόρ 8-2. Οι «μπλαουγκράνα» απείλησαν ελάχιστα από την περιφέρεια, έχοντας μόλις 2/8 τρίποντα. Οχι πως εντός των 6,75 τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα για εκείνους, με 44,7% στα δίποντα. Βάζοντας στην εξίσωση και τις μόλις 14 τελικές πάσες, δικαιολογούνται σε σημαντικό βαθμό οι μόλις 68 πόντοι τους. Την Τρίτη οι παίκτες του Σάρας φιλοξένησαν τη Βαλένθια στο πλαίσιο της ACB, γνωρίζοντας ακόμη μία ήττα που προήλθε αυτή τη φορά χάρη στην αμυντική ασυνέπειά τους (90-100).


Στοιχηματικά, η Ζαλγκίρις δέχθηκε τουλάχιστον 83 πόντους στις τέσσερις εντός έδρας ήττες που προηγήθηκαν και φαίνεται… χλωμό να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη απέναντι σε μια ομάδα με την ποιότητα της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αναζητούν άμεσα αντίδραση και η νίκη τους έχει βάση σε συνδυασμό με το Over 155,5.


Εκτιμήσεις των υπόλοιπων αγώνων της ημέρας


Αναντολού Εφές-Μπασκόνια: Συνεχίζονται τα πολλά προβλήματα για την Εφές, που πέρασε από το Βελιγράδι παρά τις δυσκολίες. Δεν είναι εύκολο όμως αυτό να συμβαίνει σταθερά. Στην έδρα της φέτος μόνο αξιόπιστη δεν είναι όπως δείχνει το ρεκόρ που έχει εκεί (1-3) και η μαχητική Μπασκόνια μπορεί να της βάλει ζόρια. Καλή επιλογή το Combo του διπλού στο 10,5 με το Under 85,5 της Εφές. Από πλευράς ειδικών, το Over των πόντων του Μοερμάν έχει βάση από τη στιγμή που ο Γάλλος φόργουορντ εσχάτως παίζει περισσότερο και αναλαμβάνει αρκετές πρωτοβουλίες. Αναφορικά με τους Βάσκους τώρα, το Over πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του Χένρι έρχεται σε πρώτο πλάνο αφού θα λείπει ο έτερος βασικός γκαρντ (Βιλντόζα).


Μπάγερν-Χίμκι: Η φετινή Χίμκι έχει ποιοτικό ρόστερ, όμως είναι με κάποιο τρόπο μία από τις χειρότερες ομάδες που έχουμε δει ποτέ στην Ευρωλίγκα. Εντελώς αλλοπρόσαλη, δεν σου δίνει πάτημα να την εμπιστευτείς στοιχηματικά. Πόσο μάλλον απέναντι σε μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα και έχει αποδείξει πως ξέρει τι ζητά στο παρκέ. Ποντάρισμα στον άσο.


Ρεάλ Μαδρίτης-Βιλερμπάν: Σαφής η πρόθεση της Ρεάλ να τρέξει στη Μαδρίτη και τον τελευταίο καιρό μάλιστα το κάνει με επιτυχία. Δείγματα επιθετικής βελτίωσης εμφανίζουν και οι Γάλλοι εσχάτως χάρη στην επιστροφή του Κόουλ. Από τη στιγμή που το Line είναι τοποθετημένο σε ανεκτά επίπεδα, πάμε στο Over.

 

πηγη