Ticker

10/recent/ticker-posts

Phoenix Capital:Είναι γεγονός ότι ο Joe Biden δεν έχει κερδίσει ακόμα αυτές τις εκλογές...λέει το αμερικανικό Σύνταγμα.....!!Τα ΜΜΕ δεν αποφασίζουν ποιος θα κυβερνήσει....!!


 

Oι επόμενοι μήνες στις ΗΠΑ θα είναι εξαιρετικά άσχημοι, σύμφωνα με τη Phoenix Capital.

Oι επόμενοι μήνες στις ΗΠΑ θα είναι εξαιρετικά άσχημοι, όπως αναφέρει η επενδυτική εταιρεία Phoenix Capital, που υποστηρίζει ότι οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει ακόμη.

Η χώρα ήταν ήδη βαθιά διχασμένη πριν από τις εκλογές.

Και, δυστυχώς, μόνο επιδείνωση αναμένεται.

Είναι γεγονός ότι ο Joe Biden δεν έχει κερδίσει ακόμα αυτές τις εκλογές.

Αυτό δεν είναι τυπογραφικό λάθος.

Τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι ο Biden έχει νικήσει, ωστόσο άλλα λέει το αμερικανικό Σύνταγμα.

Ο καθένας πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω και να καταλάβει πώς και τι συμβαίνει, βάσει του ομοσπονδιακού νόμου και όχι των μέσων ενημέρωσης.

1) Οι εκλογές διεξήχθησαν στις αρχές Νοεμβρίου.

2) Οι ψήφοι καταμετρώνται ενώ παρευρίσκονται αξιωματούχοι και από τα δύο κόμματα (Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί).

3) Εφόσον οι αξιωματούχοι και των δύο κομμάτων είναι παρόντες κατά τη διάρκεια των ψηφοφοριών και

1. Δεν υπάρχουν κατηγορίες απάτης.

2. Δεν υπάρχουν προβλήματα λογισμικού.

Στη συνέχεια επικυρώνονται οι ψηφοφορίες.

4) Εάν το περιθώριο ψήφου μεταξύ νικητή και ηττημένου είναι 0,5% ή μικρότερο, απαιτείται ανακαταμέτρηση.

5) Εάν το περιθώριο μεταξύ νικητή και ηττημένου είναι μεγαλύτερο από 0,5%, αλλά κάποιος υποψήφιος θέλει να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα, αυτός ή αυτή μπορεί να πληρώσει για να εκτελεστεί ανακαταμέτρηση.

Το κόστος είναι περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια ανά πολιτεία.

6) Μόλις ολοκληρωθεί η καταμέτρηση ή εάν δεν είναι απαραίτητη η εκ νέου καταμέτρηση, οι πολιτείες δηλώνουν επίσημα τον νικητή στις 14 Δεκεμβρίου, όταν δώσουν επίσημα τις ψήφους τους στη δημοσιότητα.

7) Στη συνέχεια, στις αρχές Ιανουαρίου του επόμενου έτους, το νέο συνέδριο συνεδριάζει για να μετρήσει τις ψήφους του σώματος των εκλεκτόρων.

8) Ο νέος Πρόεδρος ορκίζεται στα 20 Ιανουαρίου.

Έτσι λειτουργούν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ υπό κανονικές συνθήκες.

Τα μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιος θα κερδίσει.

Στην ουσία, όμως, τα μέσα ενημέρωσης μπορούν απλώς να πουν ποιος πιστεύουν ότι θα κερδίσει.

Και εκτός αν ο ηττημένος αποδεχτεί την ήττα πριν από τις 14 Δεκεμβρίου, οι εκλογές παίζονται.

Πού είμαστε λοιπόν όσον αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2020;

Για τους αρχάριους, ο εκλογικός αγώνας σε πολλές πολιτείες (Γεωργία, Πενσυλβάνια, Νεβάδα, Ουισκόνσιν, Μίσιγκαν και Αριζόνα) είναι εντός περιθωρίου (0,5%) για να γίνει ανακαταμέτρηση.

Επιπλέον, η κυβέρνηση Trump θα καταθέσει αγωγές στη Γεωργία, την Πενσυλβάνια, τη Νεβάδα, το Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν και την Αριζόνα, επικαλούμενη απάτη, καταμέτρηση παράνομων ψήφων και απαγόρευση σε αντιπροσώπους των Ρεπουμπλικανών να παρακολουθήσουν ψηφοφορίες.

Το αν ο Trump έχει δίκιο, πρέπει να δούμε.

Ωστόσο, το γεγονός ότι κατατίθενται αγωγές σημαίνει ότι οι εκλογές θα μεταφερθούν στα δικαστήρια.

Εάν τα δικαστήρια αποφασίσουν ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζει η κυβέρνηση Trump είναι αρκετα, μπορούν να απαιτήσουν επίσημα ανακαταμέτρηση.

Εάν, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των ψήφων, ανακαλυφθεί απάτη, το δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει ότι αυτές οι ψήφοι δεν είναι πλέον έγκυρες και είναι πιθανό να υπάρξει διαφορετικός νικητής.

Ακόμα κι αν δεν εντοπιστεί απάτη από τους ελέγχους, αλλά υπάρχει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα με τις κάρτες ψηφοφορίας (χρησιμοποιήθηκε λανθασμένος τύπος μελανιού, η τρύπα δεν πέρασε από την ψηφοφορία όπως συνέβη στη Φλόριντα το 2000, κλπ.), τα δικαστήρια μπορούν να θεωρήσουν αυτές τις προβληματικές ψήφους ως παράνομες.

Αυτό και πάλι μπορεί να σημαίνει ότι οι επίσημοι αριθμοί ψήφων μπορούν να αλλάξουν και είναι πιθανό ένα δεδομένο κράτος να καταλήξει να δηλώσει διαφορετικό νικητή.

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτό συμβαίνει εάν τα δικαστήρια επιλύσουν το ζήτημα σύμφωνα με τις προτιμήσεις όλων κατά τον πρώτο γύρο.

Εάν κάποιο από τα κόμματα ή οι υποψήφιοι δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόφαση του κατώτερου δικαστηρίου, μπορούν να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην αγωγή να μεταβεί σε ανώτερο δικαστήριο, φτάνοντας τελικά στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο είναι ο τελικός κριτής.

Αυτό συνέβη με τις εκλογές του 2000, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι ψηφοδέλτια από τη Φλόριντα ΔΕΝ ήταν έγκυρα, κάτι που έδωσε στον George Bush τη νίκη.

Τα ΜΜΕ δεν αποφασίζουν ποιος θα κυβερνήσει.

Και τεχνικά, ο Joe Bidenb ΔΕΝ είναι ο εκλεγμένος Πρόεδρος, ανεξάρτητα από το πόσο κάποιοι άνθρωποι θα ήθελαν να είναι.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2020 θα ανακηρυχθεί ο νέος πρόεδρος, και αυτό υπό κανονικές συνθήκες.

  πηγη

Featured

loading...