Ticker

10/recent/ticker-posts

Πανελλαδικό LOCKDOWN για έναν μήνα!!Αύριο οι ανακοινώσεις!!ΒΙΝΤΕΟ


 

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μιλήσει αύριο Πέμπτη στις 12:00 για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ μαζί του θα είναι και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

 

Η ενημέρωση θα γίνει στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Όπως γνωστοποίησε, ο Βασίλης Κικίλιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει ολικό lockdown στην χώρα.

 

Όπως πρόσθεσε, το lockdown θα διαρκέσει ένα μήνα. Σημείωσε δε ότι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων είναι να κλείσουν γυμνάσια και λύκεια σε όλη την χώρα και να μείνουν ανοικτά τα δημοτικά.

 

Όπως είπε ο Υπ. Υγείας, ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έκαναν δεκτή την σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων, ενώ παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Πρωθυπουργός το πρωί της Πέμπτης, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

 

Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Τσιόδρα αποφασίστηκαν μετά την σύσκεψη που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τους λοιμωξιολόγους. Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοινώσει γενικευμένο lockdown.

 

Η επιτροπή λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό ολικό lockdown στην Αττική ή και πανεθνικό. Οι «ειδικοί» δείχνουν να παίρνουν στον λαιμό τους μια ολόκληρη χώρα, καθώς ζητούν άμεσα ακραία μέτρα, με την κυβέρνηση να τους εισακούει.

 

Επιπλέον, Μητσοτάκης και Τσιόδρας θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς η ενημέρωση δεν μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία, λόγω των μέτρων που ισχύουν.

 

 

πηγη