Ticker

10/recent/ticker-posts

EKTAKTΟ....Q....!!ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ...!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.....ΩΣ ΕΧΕΙ...ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ....ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ....!!


 

Ως ανοιχτόμυαλος -μέχρι αηδίας- άνθρωπος, συνηθίζω, να ερευνώ όλες τις εκδοχές και να καταλήγω στα προσωπικά μου συμπεράσματα ξεκινώντας πάντα από τα ντοκουμέντα, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι τα εξής:

 

1) Οι σατανιστές τηςΚαμπάλ ή αλλιώς νεοταξίτες ή παγκοσμιοποιητές έχουν επικρατήσει ανά την υφήλιο εδώ και πολλά χρόνια και έχουν πείσει το πόπολο, ότι είναι υπέρμαχοι της δημοκρατίας.

 

2) Οι περισσότερες κυβερνήσεις των χωρών είναι δικές τους μαριονέτες ή αλλιώς εκτελεστικά όργανα, που υπακούουν αδιαμαρτύρητα σε εντολές.

 

3) Ομοίως στις ΗΠΑ ηΚαμπάλ (το βαθύ κράτος) έχει υπό τον έλεγχό της οπωσδήποτε τούς Δημοκρατικούς, την πλειονότητα των ανωτέρων αξιωματούχων, τους περισσότερους καλλιτέχνες, το Χόλιγουντ (που χλευάζει τον Τίμιο Σταυρό / Holly Wood = Τίμιο Ξύλο) κλπ.

 

4) Και βέβαια ελέγχει τις φαρμακοβιομηχανίες, τα εργοστάσια κατασκευής όπλων, τους Διεθνείς Οργανισμούς, το χρήμα, την ενέργεια, τον πλούτο του πλανήτη.

 

5) Ενώ αρέσκεται στονα ξεκινά πολέμους, να σπέρνει αρρώστιες ή οποιαδήποτε άλλη δυστυχία και τα στελέχη της επιδίδονται σε σατανιστικές τελετουργίες και εμπλέκονται σε παιδο-εχθρικά (και όχι φιλικά) κυκλώματα.

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι οι ΗΠΑ, όσο κυβερνούνταν από τους Δημοκρατικούς και τους “καλούς” Προέδρους τύπου Ομπάμα, Κλίντον κ.ά. είχαν ξεκινήσει άπειρους πολέμους δι’ ασήμαντον αφορμήν και ανύπαρκτην αιτίαν και είχαν καταστρέψει χώρες και λαούς.

 

Και ξάφνου εκλέγεται ο Τραμπ και η φιλοπόλεμη Αμερική αλλάζει ρότα! Σταματά να προκαλεί πολέμους, αποσύρει τα στρατεύματά της από άλλες χώρες και κοιτάζει τα του οίκου της! Αλλά αντί αυτό να το επικροτήσουν οι πάντες -λαοί και κυβερνήσεις- συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο:

Τα σιωνοκρατούμενα ΜΜΕ ανά τον κόσμο επιτίθενται με μένος εναντίον του. Τον χλευάζουν, προσπαθούν, να τον αποδομήσουν, να τον παρουσιάσουν ως ηλίθιο, άσχετο, ανεύθυνο στα μάτια των λαών. Θυμόμαστε και το παρελθούσης χρήσεως καμάρι μας, που απευχόταν, μη μας βρει τέτοιο κακό και εκλεγεί ο Τραμπ!

 

Το σατανοκρατούμενο Χόλιγουντ με τα είδωλά του επίσης προσπαθεί να στρέψει τον κόσμο εναντίον του.

 

Πλήθος διαδηλώσεων και διαμαρτυριών ξεσπούν κατά του Τραμπ, οι οποίες έχουν ως ορμητήριο τα κέντρα LGBTQ.

 

Υποκινούμενες τρομοκρατικές επιθέσεις και απόπειρες δολοφονίας εναντίον του λαμβάνουν χώρα.

 

΄Ανθρωποι στην κορυφή της δικαιοσύνης και του FBI του ρίχνουν τόνους λάσπη.

 

Ηγέτες άλλων χωρών και δη ευρωπαϊκών, που άλλοτε αποκαλούσαν Πλανητάρχη τον εκάστοτε Πρόεδρο των ΗΠΑ και φέρονταν απέναντί του ως υποτακτικοί, τώρα αρνούνται να συνεργαστούν μαζί του και τον λοιδορούν.

 

΄Ολα αυτά και πολλά άλλα οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο Ντόναλντ δεν είναι ένας από αυτούς, ότι τους πάει κόντρα, ότι τους χαλάει τη μαγιονέζα, ότι θέτει φρένο στα σχέδια τους προς την παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια κυβέρνηση που προσπαθούν, να φέρουν και μας το έχουν πει σε όλους τους τόνους!

 

Και αν ο Τραμπ δεν είναι με τη ΝΤΠ με ποιους είναι; Είναι δυνατόν να έχει κατορθώσει, να εκλεγεί στο ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ, χωρίς κάποιοι να τον προώθησαν σε αυτό; ΄Οχι βέβαια! Επομένως έρχομαι σε μια θεωρία, που κατακλύζει το διαδίκτυο και έως ενός σημείου βγάζει νόημα! Γιατί από κάποιο σημείο και μετά είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά!

Οι Q.

 

Και ενώ η Καμπάλ θεωρούσε, ότι έχει αλώσει τα πάντα στις ΗΠΑ, κάποιοι “καλοί άνθρωποι” εξακολουθούν και βρίσκονται ακόμα σε θέσεις εξουσίας και έχουν τα δικά τους σχέδια. Και στην εποχή της πληροφορίας δεν είναι δύσκολο γι’ αυτούς, να βρουν τα στοιχεία που χρειάζονται, για να αποδείξουν τις έκνομες δράσεις των Καμπαλιστών (όπως τα περίφημα μέιλ της Χίλαρυ, τα οποία όμως ποτέ δε δόθηκαν στη δημοσιότητα).

 

Πώς μπορεί, να γίνει αυτό; Μέσω της NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ γνωστή και από τις αποκαλύψεις του Σνόουντεν), που είναι ουσιαστικά υπηρεσία πληροφοριών του στρατού, που εστιάζει στο ηλεκτρονικό έγκλημα και την κατασκοπεία και έχει πρόσβαση σε κάθε μέιλ, τηλεφώνημα ή γραπτό κείμενο, όλα αποθηκευμένα και αρχειοθετημένα. Σημειωτέον, ότι μόλις εξελέγη ο Τραμπ την έθεσε υπό τον έλεγχό του (ενώ λέγεται, ότι στη συνέχεια πήρε και τον έλεγχο της FED).

 

Αυτοί οι “καλοί άνθρωποι” λοιπόν είχαν δύο επιλογές:

1) ΄Η να κάνουν στρατιωτικό πραξικόπημα και να αναλάβουν τα ηνία στις ΗΠΑ.

 

2) ΄Η να πάρουν την εξουσία με νόμιμο τρόπο και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία από την NSA, για να ξεμπροστιάσουν τους καμπαλιστές.

 

Επέλεξαν το δεύτερο και βρήκαν έναν υποψήφιο λαοφιλή, πατριώτη, μη ενταγμένο στην Καμπάλ στο πρόσωπο του Τραμπ. Και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκαν γι’ αυτή τους την επιλογή!

 

Τι συμβαίνει τώρα; ΄Ενας μυστικός πόλεμος ανάμεσα στους πατριώτες και την Καμπάλ! Ο οποίος πόλεμος είναι αμφίρροπος μέχρι στιγμής και πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα των Αμερικανικών εκλογών. ΄Ισως και ο λόγος που έσπειραν την “πανδημία” στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν για να φέρουν εν όψει των εκλογών αυτών άλλο ένα πλήγμα στην κυβέρνηση Τραμπ!

 

Που διαφωνώ σε όλο αυτό το αφήγημα περί Q;

Στα σημεία που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου:

΄Οτι έχουν γίνει άπειρες συλλήψεις καμπαλιστών (Μέρκελ, Κούλη, Τομ Χανκς και λοιπών πολιτικών και καλλιτεχνών) και αυτοί που βλέπουμε δεν είναι άλλοι από τους σωσίες τους.

 

΄Οτι αυτός είναι ο λόγος που εμείς πρέπει, να μένουμε καραντίνα, επειδή οι συλλήψεις πρέπει, να γίνουν εν κρυπτώ (μου ακούγεται ύποπτο).

 

΄Οτι ο Τζον Κένεντυ Τζούνιορ ζει και απελευθερώνει παιδάκια από τα υπόγεια τούνελ, που κρατούνται φυλακισμένα (και βέβαια εύχομαι να τα απελευθερώνουν πράγματι κάποιοι και κυκλοφορούν τέτοιες φωτογραφίες).

 

΄Οτι είναι επίσης ζωντανοί ο ΄Ελβις, η Μέρυλιν κ.ά.

 

΄Οτι μέσω του νόμου Nesara / Gesara θα σταματήσουν οι πόλεμοι, θα διαγραφούν τα χρέη, θα υπάρξει το λεγόμενο βασικό εισόδημα και θα ζήσουμε σε έναν όμορφο κόσμο, ηθικό, αγγελικά πλασμένο. Αυτά τα τελευταία μάλιστα τα θεωρώ πολύ ύποπτα, αφού και τα σχέδια των νεοταξιτών κάνουν λόγο για βασικό εισόδημα.

 

Τέλος, δε μου αρέσει ο εφησυχασμός όλων όσων βλέπουν τους Q ως σωτήρες και θεωρούν, ότι εφόσον εκείνοι δουλεύουν παρασκηνιακά “για το καλό μας”, μπορούμε εμείς να μένουμε στους αναπαυτικούς μας καναπέδες και να μην κουνάμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι. Και έχω επίσης και την αμφιβολία, μήπως όλο αυτό το αφήγημα είναι ένα ακόμα καλά στημένο κόλπο των νεοταξιτών.

 

Επομένως; Τραμπ; Ναι ή όχι;

 

Οπωσδήποτε ναι! Τραμπ με τα μπούνια! Why? Because!

 

    Επειδή χρειαζόμαστε πάση θυσία ένα αντίπαλο δέος στους σατανιστές της Καμπάλ…

 

    Επειδή είναι προτιμότερος ένας διπολικός παρά ένας μονοπολικός κόσμος…

 

    Επειδή ο Ντόναλντ δεν είναι υπέρ της μείωσης του πληθυσμού της γης…

 

    Επειδή είναι αρνητής της πανδημίας και του λόκνταουν και μάλιστα έχει δηλώσει, ότι αν εκλεγεί, 4 Νοεμβρίου τελειώνει μια για πάντα ο Covid…

 

    Επειδή με τον Τραμπ στο τιμόνι της Αμερικής παίζει, να βγουν στη φόρα όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά που έχουν διαπράξει οι σατανιστές της Καμπάλ και χαρακτηρίζονται από τα συστημικά ΜΜΕ ως θεωρίες συνωμοσίας…

 

    Επειδή παίζει να προχωρήσει το ξεκαθάρισμα και να γίνουν επιτέλους πραγματικότητα όλες αυτές οι συλλήψεις, που όλο ακούμε αλλά ποτέ δε βλέπουμε…

    (Μήπως άραγε γι’ αυτό έχουν λυσσάξει τα απανταχού τσιράκια των παγκοσμιοποιητών, να τρέξουν το σχέδιο της παγκόσμιας δικτατορίας; Γιατί είναι λίγα τα ψωμιά τους;)

 

    Επειδή η Καμπάλ είναι παντοδύναμη και χρειάζεται μία εξίσου παντοδύναμη κλίκα για να τα βάλει μαζί της.

 

    Τέλος, επειδή στην περίπτωση του Τραμπ ισχύει το αρχαίο ρητό “Το μη χείρον βέλτιστον”…

 

Η θέση ημών των Χριστιανών:

Αν θέλουμε, να λεγόμαστε Χριστιανοί, δεν αποδεχόμαστε σωτήρα έτερον πλην Εκείνου! Τι εννοώ; Δεν περιμένουμε ούτε τον Τραμπ να μας σώσει ούτε τους Q ούτε γινόμαστε ακόλουθοι ή χειροκροτητές του οποιουδήποτε! Απλώς γνωρίζοντας, ότι ο Θεός χρησιμοποιεί κάποιους ανθρώπους ως όργανά του, μπορούμε, να διακρίνουμε τι είναι προς το συμφέρον μας και τι όχι!

 

Ειδικά για τον Τραμπ ας γνωρίζουμε, ότι είναι Χριστιανός σιωνιστής, δηλ. πιστεύει, ότι ο Χριστός δεν μπορεί να επιστρέψει στη γη , αν δε συμβούν πρώτα ορισμένα γεγονότα:

 

Οι Εβραίοι να επιστρέψουν στην Παλαιστίνη, να αποκτήσουν τον έλεγχο της Ιερουσαλήμ και να ανοικοδομήσουν τον ναό του Σολομώντα και στη συνέχεια να γίνει η τελική, μεγάλη μάχη του Αρμαγεδδώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που ουσιαστικά αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ! ΄Ομως βάσει αυτών των πεποιθήσεων, προωθεί εν γνώσει ή αγνοία του τα σχέδια των Σιωνιστών για την έλευση του Αντιχρίστου.

 

Και κλείνω με τα λόγια ενός γέροντα που είχα διαβάσει κάποτε και εντυπώθηκαν στη μνήμη μου:

“Σε αυτόν τον πόλεμο (τον αναμενόμενο) οι δύο αντίθετες δυνάμεις του σκότους θα αλληλοεξοντωθούν και θα επικρατήσει η Ορθοδοξία!”

 

Αν λοιπόν η μια παράταξη είναι οι καμπαλιστές και η άλλη οι Χριστιανοί Σιωνιστές, χάρη θα μας κάνουν, να φάνε τα μουστάκια τους και να τη βγάλουμε εμείς καθαρή! ΄Οχι, παίζουμε!

 

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

annapan1966@hotmail.com

 

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

πηγη