Ticker

10/recent/ticker-posts

EKTAKTO...XAMENΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ....!!Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο αξιολόγησε τα αποτελέσματα των εκλογών στις ΗΠΑ....!!


 

H Έκθεση σχετικά με τις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες – RIA Novosti, 1920, 11/05/2020

 

ΜΟΣΧΑ, Νοε 5 – RIA Novosti. Υπάρχει ήδη ένας ηττημένος στην Αμερικανική προεδρική κούρσα – η ίδια η διαδικασία και η δημοκρατία, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να μην αναγνώριζαν  τα αποτελέσματα των εκλογών όπως οι δικές τους, εάν διεξάγονταν σε άλλες χώρες, πιστεύει ο επικεφαλής της διεθνούς επιτροπής του Συμβουλίου Ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Κοσάτσεφ.

 

Την Τρίτη, πραγματοποιήθηκαν προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ και ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν διεκδικούν τη θέση του επικεφαλής του Λευκού Οίκου. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας σε πολλές πολιτείες παραμένουν άγνωστα. Ο Τραμπ το βράδυ της Τετάρτης δήλωσε τη νίκη του και κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι προσπαθούν να «κλέψουν τις εκλογές». Το προεκλογικό αρχηγείο του νυν προέδρου σκοπεύει να απαιτήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των κορυφαίων αμερικανικών τηλεοπτικών καναλιών, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν ηγείται, για την τελική νίκη που έχει για να πάρει τις ψήφους έξι εκλογέων.

 

“Φαίνεται ότι υπάρχει ήδη ένας ηττημένος στον προεδρικό αγώνα – η ίδια η διαδικασία, και τελικά η δημοκρατία”, έγραψε ο Κοσάτσεφ στο Facebook. Σύμφωνα με τον Γερουσιαστή, σκάνδαλα, περίεργες αλλαγές ηγετών σε ορισμένες Πολιτείες, αναφορές για απουσία ψηφοδελτίων και παραποιημένων ψηφοφοριών ,την στάση των μέσων μαζικής ενημέρωσης και άλλα δυσάρεστα επεισόδια της τρέχουσας εκστρατείας “δεν έβαλαν την εκλογική διαδικασία στο καλύτερο φως.”

 

 

 

“Εν πάση περιπτώσει, οι ίδιοι οι Αμερικανοί θα ήταν πολύ σκληροί για τέτοια επεισόδια, αν συνέβαιναν σε άλλες χώρες, ακόμη και στο σημείο να μην αναγνωρίσουν τα αποτελέσματα.”

 

  Κωνσταντίνος Κοσάτσεφ

 

Μέλος του Συμβουλίου Ομοσπονδίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

 

Ο Γερουσιαστής σημείωσε επίσης ότι στον “αγώνα των συνταξιούχων” στις ΗΠΑ από την κατηγορία “και οι δύο χειρότεροι” δεν έχει εντοπίσει ακόμη νικητή, ούτε βρήκε καμία εξωτερική παρέμβαση – “φαίνεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν την αναφορά των φανταστικών 12 bloggers ή των 9 Hackers για την περίσταση . “

 

Η Αμερικανική Υπηρεσία Ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και υποδομή (CISA) δήλωσε επίσημα ότι “δεν έχει αποδείξεις ότι οποιοσδήποτε ξένος αντίπαλος ήταν ικανός να εμποδίσει τους Αμερικανούς να ψηφίσουν ή να αλλάξουν τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών”, υπενθύμισε ο πολιτικός.

 

Ο Κοσάτσεφ τόνισε ότι οι εκλογές επιβεβαίωσαν μια βαθιά διάσπαση στην Αμερικανική κοινωνία. “Δεδομένης της προσέλευσης ρεκόρ, περισσότερα από 100 εκατομμύρια άνθρωποι – ειδικά στο πλαίσιο μιας πανδημίας – μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτή η διάσπαση αφορά όχι μόνο τις ελίτ και τους πολιτικούς, αλλά σχεδόν κάθε ενήλικο Αμερικανό, και με τις εκλογές όλα ξεκινούν, δεν τελειώνουν”, έγραψε. …