Ticker

10/recent/ticker-posts

Λένε ό,τι ναναι...!!ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....!!Τι ΕΙΠΕ ο Μπάιντεν ΣΤΟΝ EΡΝΤΟΓΑΝ;;;;;ΜΜΕ....ΤΟΘΑΨΑΝ...!!ΒΙΝΤΕΟ


 

Για να μην μας λένε ό,τι να ναι...

 

Η Τουρκία δείχνει να έχει προετοιμαστεί για πιθανή αλλαγή φρουράς στον Λευκό Οίκο.

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τούρκος πρόεδρος έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει κανάλια επικοινωνίας και να στείλει μηνύματα στον Μπάιντεν ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί. Στόχος βέβαια της Τουρκίας είναι να φέρει τον διεθνιστή υποψήφιο, αν τελικά αυτός εκλεγεί, προ τετελεσμένων στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό θα το προσπαθήσει, ενδεχομένως πιο έντονα, εκμεταλλευόμενος το διάστημα μέχρι να επικυρωθεί το όποιο αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών. 

 

Τώρα, όλα αυτά που μεταδίδουν τόσο καιρό μεγάλα ΜΜΕ στην Ελλάδα περί «φιλελληνισμού» του Μπάιντεν, παρουσιάζοντας παλιές του δηλώσεις τύπου «είμαι Έλληνας, ορθόδοξος» κτλ. στόχευαν, προφανώς, στο να επηρεαστεί η Ελληνική Ομογένεια και να μην ψηφίσει τον Τραμπ.

 

Πότε στήριξαν ουσιαστικά την Ελλάδα οι διεθνιστές των Δημοκρατικών αλλά και όσοι παγκοσμιοποιητές έχουν παρεισφρήσει στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων;

 

Στην Κύπρο;;; Στα Ίμια;;;

 

Στην πολιτική έχουμε να κάνουμε με συμφέροντα, βάζοντας έναν μικρό αστερίσκο στην περίπτωση της Ελλάδας, την οποία, ως λαό, δεν συμπαθεί και τόσο ο διεθνής παράγοντας και απλά στηρίζει την όποια κυβέρνηση ασκεί αποτελεσματικά την πιο βολική, για τα παγκοσμιοποιητικά συμφέροντα, πολιτική.

 

Άλλωστε, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ένας πολιτικός που ξέρει να ελίσσεται… Το έχει κάνει στο παρελθόν με το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την κατάρριψη του μαχητικού Σουκόι, το έκανε επίσης με τον Ντόναλντ Τραμπ ότι ένα tweet έστειλε στα τάρταρα την τουρκική λίρα.

 

Τι θα τον εμποδίσει να το κάνει αυτό και με τον Μπάιντεν;

 

 Άλλωστε, μην ξεχνάμε, πως οι Δημοκρατικοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι έφεραν την… «Αραβική Άνοιξη» των ισλαμιστών σε Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή, με τους αποκεφαλισμούς και την επιβολή του Νόμου της Σαρίας. Και τώρα, με την βοήθεια της Τουρκίας, η Αραβική Άνοιξη έρχεται ΚΑΙ στην Ευρώπη, με επιθέσεις σε Γαλλία, Αυστρία και Γερμανία, δίνοντας την ευκαιρία στα ευρωπαϊκά κράτη, με αφορμή τις επιθέσεις αυτές, να επιβάλλουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα αστυνόμευσης σε σχέση με αυτά του κορωνοϊού. Χρήσιμη η Τουρκία! Θα την ξεπαστρέψουν μόνο, όταν δεν την χρειάζονται ή άπαξ και ξεφύγει ο Ερντογάν αναφορικά με τις επιδιώξεις του.

 

Μάλιστα, η τουρκική διπλωματία θεωρεί τον Μπάιντεν «πιο λογικό και προβλέψιμο» σε σχέση με τον Τραμπ και ότι μπορεί να βρει σημεία σύγκλησης μαζί του.

 

Το βασικό χαρτί της Άγκυρας είναι το ότι οι Αμερικανοί διεθνιστές, σε αντίθεση με τον Τραμπ, δεν θέλουν μία Τουρκία στο άρμα της Ρωσίας. Αυτό το χαρτί ο Ερντογάν θα το παίξει για να αποφύγει δυσάρεστες αποφάσεις εις βάρος της χώρας του. Θα πετύχει όμως το διπλό παιχνίδι της γείτονας;;;

 

Και τώρα το ΚΕΡΑΣΑΚΙ: Το 2013, σαν αντιπρόεδρος του Ομπάμα ο Μπάιντεν μαζί με τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, John Kerry, ή αλλιώς «Long Devil», είχαν τιμήσει τον πρωθυπουργό τότε Ερντογάν, με τον νυν υποψήφιο για την Προεδρία των ΗΠΑ να δηλώνει στον «Σουλτάνο»: «Έχω μεγάλη πίστη στην ηγεσία σου».

 

Δείτε λοιπόν το βίντεο από το 2013:

 

 

ΠΗΓΗ