Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !! ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΑΝΑ «ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ» ;; ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που δείχνουν τι ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ....!!

Ο κορωνοϊός... ήρθε για να φέρει αλλαγές παντού... 

 ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΙΝΑ Οι αρχές της κινεζικής πόλης Ουχάν ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν κορωνοϊό σε συσκευασία μοσχαρίσιου κρέατος που είχε εισαχθεί από την Βραζιλία, καθώς αυτή την εβδομάδα το Πεκίνο ενισχύει τους ελέγχους στα κατεψυγμένα προϊόντα. Η Δημοτική Επιτροπή Υγείας της Ουχάν ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι εντόπισε τρία θετικά δείγματα κορωνοϊού στην εξωτερική συσκευασία κατεψυγμένου μοσχαρίσιου κρέατος από τη Βραζιλία.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΥΠΡΟΣ Ελλείψεις στην αγορά κρέατος εξαιτίας της αναστολής εργασιών των δύο σφαγείων στην επαρχία Λευκωσίας, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, διαβλέπει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Κώστας Λειβαδιώτης. Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ανέφερε ότι με την επαναλειτουργία του το σφαγείο CYPRA έσφαξε 30 βοωειδή για τις ανάγκες του Παγκύπριου Συνδέσμου Αγελαδοτρόφων, με ειδική ομάδα από εξωτερικούς συνεργάτες. «Οι σφαγείς θα μείνουν τουλάχιστον για 14 ημέρες, να κάνουν ξανά τεστ για να επανέλθουν στην ρουτίνα. Άρα το πρόβλημα αυτή την εβδομάδα θα παρουσιαστεί διότι η ΠΟΑ σφάζει το 50% των μοσχαριών, και να σφάζει όλη την εβδομάδα, μόνο το 50% θα σφάξει. Στο άλλο το σφαγείο σφάχτηκαν πολλοί χοίροι και εάν λειτουργούσε το Σαββατοκύριακο θα σφάζονταν άλλοι 4,000 και θα είχαμε μια επάρκεια στο χοιρινό». Ο κύριος Λειβαδιώτης υπέδειξε ότι κάθε εβδομάδα σφάζονται περίπου 400 μοσχάρια και αυτή την στιγμή δεν σφάχτηκε ούτε ένα, ενώ τα κρεοπωλεία σφάζουν από 2 έως 3 φορές την εβδομάδα. 

 ΤΡΙΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΙΣΡΑΗΛ Ένα νέο εστιατόριο που ονομάζεται “The Chicken” άνοιξε πρόσφατα κοντά στο Τελ Αβίβ. Βρίσκεται δίπλα στο εργοστάσιο παραγωγής Supermeat, συνιστά ουσιαστικά μια δοκιμαστική κουζίνα για εργαστηριακό κρέας ή αυτό που ονομάζουν «καλλιεργημένο κοτόπουλο». Ως εκ τούτου, οι επισκέπτες, για την ώρα, δεν υποχρεούνται να πληρώσουν για το γεύμα τους, αλλά καλούνται να σχολιάσουν το φαγητό. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τους σεφ στην δουλειά ή μπορούν να καθίσουν στην τραπεζαρία όπου μπορούν να παρατηρήσουν το εργοστάσιο, στο οποίο παράγεται η πρωτεΐνη για το γεύμα τους. Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης με έντονη θρησκευτικότητα αναρωτιούνται αν αυτό το κρέας είναι φαγητό-θαύμα από τον ουρανό.
ΑΡΑ Αν συνδυάσουμε λοιπόν τις τρεις αυτές ειδήσεις, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα, πως λόγω… κορωνοϊού μας λένε πως μολύνεται κρέας, ενώ ταυτόχρονα κλείνουν για ορισμένο χρονικό διάστημα σφαγεία και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις, άπαξ και έχουν κρούσματα οι σφαγείς και οι κτηνοτρόφοι. Κατά αυτόν τον τρόπο πλήττεται η παραγωγή κρέατος. Το κρέας εργαστηρίου έρχεται, υπό αυτές τις συνθήκες, ως… «μάννα εξ ουρανού» ως ένα «θαυματουργό κρέας» για να καλύψει ενδεχομένως την έλλειψη παραδοσιακού κρέατος.