Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ...ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ......ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΥΝΗ !! ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

Η μεγαλύτερή μου έκπληξη από τα Ουράνια μηνύματα του Ιησού Χριστού που πήρα και συνεχίζω να παίρνω σταδιακά από τον πνευματικό μου, ήταν αυτά που σας έδωσα ως μηνύματα Ν. 27 και Ν. 28. Δείτε εδώ:

 

Είναι αυτά που ανατρέπουν τα ψεύδη αιώνων και αλλάζουν όλες τις θεωρίες σε πάγιες θέσεις της Εκκλησίας, που έχουν εμποτίσει όχι μόνο τα τυπικά της, αλλά και την ζωή μας με το Γιαχβεδίστικο πνεύμα μίσους των Εβραίων. 

 

 Ένα έγκλημα που παίχτηκε τον τέταρτο αιώνα για να αποσυνδέσουν την Ορθοδοξία από το Θεϊκή γνώση των Ελλήνων, που ήταν στην ψυχή και στο Πνεύμα (Σοφία) πρόδρομοι του Χριστού.

 

Το αντικατέστησαν με αυτό του πατέρα τους του διαβόλου και του πατέρα αυτού, δηλαδή του σκότους, το οποίο είναι ύπαρξη, και όχι απλά απουσία έλλειψη Φωτός στο δικό μας σύμπαν. Και το Ιερατείο της τότε Εκκλησίας το απέκρυψε και αυτό!

 

Μαζί με την στέρηση της γνώσης της καταγωγής μας και της καταγωγής της μητέρας του Ιησού και μητέρα μας, ως γένος μας.

 

Σας τα έδωσα στις αρχές του 2019. Όμως τα μηνύματα έχουν χρονολογία 2013!

 

Και θα σας εξηγήσω γιατί σας κάνω λόγο για αυτά τα γεγονότα. Σε αυτά λοιπόν τα κείμενα λέει ο Κύριος:

 

Εσείς του λέτε «θεούς». Εγώ τους λέω «Σοφούς», διότι Εγώ τους έστειλα να διδάξουν τον κόσμο. Μήπως και τώρα δεν κάνω το ίδιο; Δεν δίδω διδάγματα σε πολλούς, να τα μεταφέρουν και σε άλλους; Αυτό το κάνω επειδή ήλθε η ώρα να αποδειχθεί πάλι η αληθής πίστης……

 

Σας είπαν ότι βλασφημείτε όταν λέτε ότι η Μητέρα μου και Μητέρα σας ήταν Ελληνίδα. Που είναι η βλασφημία; Και προχωρώ πιο πέρα. Εάν οι Βούλγαροι π.χ. πουν ότι η Παναγία ήταν από την Βουλγαρία και πάλι που είναι η βλασφημία;

 

…… Σε ποια κρυψώνα με έβαλαν τόσο χρόνια, αφού δεν ήμουν στην Παλαιστίνη; Γιατί να πήγαινα αλλού και όχι στην πατρίδα των προγόνων μου, που εσείς τους ονομάζετε 12 «θεούς» του Ολύμπου και όχι όλου του κόσμου; Τους ονομάζετε του Ολύμπου, διότι όλου του κόσμου ήμουν Εγώ, που θα ερχόμουν. Αυτοί δε (οι 12), το επαραδέχοντο αυτό και το διέδιδαν……..

 

Οι τότε Ιερείς τα έκρυψαν αυτά και τώρα επίσης οι Ιερείς, όχι βέβαια όλοι τα κρύβουν και έχουν βάλει «δάκτυλο» σε όλα. Θα ανοίξει όμως η Κιβωτός της Διαθήκης και τότε …. Κουρευτείτε για να μην πέσουν τα μαλλιά σας. Τότε θα δείτε τις αλήθειες που σας κρύβουν……

 

 Οι 12 «θεοί», ήλθαν με γεμάτα χέρια σε εσάς, επειδή είχαν θεϊκές δυνάμεις και θεϊκές γνώσεις. Που είναι τα σώματά τους; Έχετε τάφο κανενός από αυτούς; Για δείξτε μου τον τάφο της Αφροδίτης, ή της Αθηνάς. Δείξτε μου έναν τάφο ενός, έστω από αυτούς και τότε θα παραδεχθω κι Εγώ, ότι δεν είμαι Έλλην!!

 

Οι 12 «θεοί» μετέστησαν όπως η Παναγία. Έχετε καμιά απόδειξη, ότι αρρώστησε ο Απόλλων ή ότι πέθανε ο Δίας; Όχι βέβαια, διότι δεν απέθαναν, αλλά μετέστησαν. 

 

Οι 4 από αυτούς έπεσαν! Αμάρτησαν. (Ένας από τους 4 είναι ο Δίας). Όχι όμως ότι δεν τους δέχομαι και πάλι, αλλά τώρα έχουν την τιμωρία τους. 

 

ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΕΡΓΟΙ!!

 

Σταματώ το κείμενο σε αυτή την φράση. Έτσι λοιπόν δένουν τα όσα είπε ο Κύριος, σχετικά με την καταγωγή μας ότι είμαστε …Ουράνιο φυτό, βλάστημα θείον.. και το απέκρυψαν τα ερπετοειδή των Εβραίων.

 

 Οι Ολύμπιοι ήρθαν στην γη μετά από 12 χιλιάδες χρόνια. Αυτοί ήταν η συμφωνία που είχε γίνει μετά την βύθιση της Ατλαντίδας,  δηλαδή λίγο μετά από το 2013 όπως αναφέρει το κείμενο. 


 

Ο Πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τράμπ, μετά από 20 και πλέον απόπειρες δολοφονίας, είπε δημόσια ότι δεν μπορούν να με αγγίξουν γιατί έχω βοήθεια εκτός πλανήτη! 

 

Σε άλλη ομιλία του είπε ότι συνομιλώ με την Αθηνά! Γνωρίζει ο Τράμπ για την Ολύμπια Αθηνά και κάποιοι Έλληνες, πολλοί θα έλεγα, τα θεωρούν παραμυθάκια!

 

Η τελευταία προφητεία της Πυθίας των Δελφών, αναφέρει ότι ο Απόλλων και οι Ολύμπιοι θα επιστρέψουν. Επέστρεψαν λοιπόν!

 

Επειδή ο πλανήτης κινδυνεύει σοβαρά από τους Δρακονιανούς, τους Ερπετοειδής, τους Υποχθονίους (Νεφελίμ), τους Εβραιοχαζαροσατανιστές, ήρθαν κατ΄εντολή Θεού για να βοηθήσουν στην κάθαρση της γης, ξεκινώντας από την Αμερική.

 

Εκεί που έχει συσσωρευθεί πολύ αρνητική ενέργεια, από τις θυσίες μικρών παιδιών στα τεράστια υπόγεια τούνελ και επεξεργαστήρια συσώρευσης αδρενοχρωμίου, εδώ και πάνω από ένα αιώνα, χωρίς η ανθρωπότητα να έχει πάρει είδηση.

 

Στα σταθώ στο έργο των Ολυμπίων, όπου παρέχουν προστασία στον πρόεδρο της Αμερικής, τεχνολογία, και πληροφορίες για τους αιώνιους Κρόνιους αντιπάλους τους.

 

Η πληροφόρηση του τρόπου σκέψης του εχθρού είναι μια από τις βοήθειες που έχει ο Τράμπ από τους Ολύμπιους, καθώς γνωρίζει την επόμενη κίνησή τους.

 

Η τεχνολογία των Ολύμπιων είναι σαφώς μεγαλύτερη των Ερπετοειδών. Τα διαστημόπλοια με τα οποία έρχονται στην γη, είναι αόρατα σε μας, ή έρχονται μέσα σε τεράστιες νεφέλες, γιατί εάν τα δούμε θα πάθουμε συγκοπή. Αυτό το μαρτυρούν οι ίδιοι.

 

Τα τελευταία 30 χρόνια τα μηνύματα στους ανθρώπους που έχουν τον γόνο Ε, δηλαδή τους Έλληνες αυξήθηκαν. Τα μηνύματα τους έρχονται στην γη και μέσω διαδικτύου. Τώρα όμως ζουν ανάμεσά μας, χωρίς να τους επιτρέπεται να γίνονται ορατοί στον οποιοδήποτε.

 

Θα συνεργήσουν στην έλευση του Αναμενόμενου κυβερνήτη της Ελλάδος. Ο κύριος σκοπός τους, είναι να πρωτοστατήσουν στην κάθαρση του πλανήτη και στην πνευματική ανύψωση των ανθρώπων.

 

Θα είναι παρών στην Αγία Σοφιά μαζί με πλήθος Αγίων, Αρχαγγέλων, και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

 

Όσοι πιστεύουν ακόμα ότι ο Τράμπ, είναι ο λιγότερο κακός, η ότι ανήκει στην Μαύρη αδελφότητα, πέφτουν έξω και ας το δουν πιο καθαρά μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην Αμερική.

 

Στην πραγματικότητα δεν ανήκε ποτέ, σε αυτούς!

 

Όσο έξυπνος και να είναι, που είναι, δεν μπόρεσε άνθρωπος να τα βάλει με αυτά τα τέρατα, εδώ και πέντε χιλιάδες χρόνια, πλην του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου και αυτός είχε Θεϊκή κάλυψη.

 

Ο Τράμπ είναι Ελλάνιος γόνος, κατά κάποια μαρτυρία Πλειάδιος και μάλιστα σε μια συνέντευξή του είχε πει, πως εμείς και οι Έλληνες θα καθαρίσουμε την γη!

 

Ομολόγησε τον Ιησού Χριστού σε πλήθους κόσμου και αυτό δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτούς.

 

Οι Εξωγήινοι και Εσωγήινοι κατακτητές της γης, έχουν πανικοβληθεί, γνωρίζουν ότι θα χάσουν την μάχη και ήδη έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους και τέρατα (ο Τράμπ έχει σκοτώσει πολλούς και συνεχίζει την κάθαρση).

 

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσουν την κυριαρχία και την αίγλη τους, θα προκαλέσουν εμφύλιο στην Αμερική, τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, γεγονός που δεν μπορεί να αποφευχθεί, λόγω της αποστασίας των ανθρώπων από τον Τριαδικό Θεό.

 

Ο Σατανάς που τους κατευθύνει, και τελειώνουν και οι μέρες του, θα σκοτώσει ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας ως εκδίκηση στον Ιησού Χριστό, αφού του ανήκουν με τα έργα τους!

 

Τελικά τους δικούς τους θα σκοτώσουν και θα πάρουν στο Σκότος.

 

Τώρα όλα δένουν, αλλά ποιος έχει Ελ-εύθερο πνεύμα να τα δει και να χαρεί!

 

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο μία αποκαλυπτική μαρτυρία που προκαλεί δέος, από μια γόνο Βασιλικής (ερπετοειδούς) οικογένειας της Ελλάδος σχετικά με τους Ερπετοειδείς, τους Ελοχίμ, τους Νεφελίμ, την καταγωγή των Ελλήνων, η οποία είναι Ουράνια, όπως είχε πει ο Ιησούς Χριστός, για το Ελληνικό D.N.A, το αδρενόχρωμα, τις εκαθάρσεις των τεράτων από τον Τράμπ, και γενικά ότι έχει σχέση με αυτά που σας λέω εδώ το τελευταίο καιρό, και κάποιοι σίγουρα θα με χαρακτήρισαν το λιγότερο ως πλανεμένο, όπως κάποτε και τον Δημοσθένη Λιακόπουλο. Μόνο ο π. Σάββας Αχιλλέως από τους ρασοφόρους είχε το θάρρος να τα ομολογήσει!

 

Αυτή η μαρτυρία της Ελ-ευθερίας μας δικαιώνει.

 

Θα εκπλαγείτε! Να έχετε και τα χάπια σας κοντά!!

 

Βίντεο.