Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ....ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ...!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Blood pond hell Japan Η κόλαση του αίματος
Η κόλαση του Blood Pond (血 の 池 地獄) είναι μια από τις εικόνες της κόλασης του Beppu Onsen, στην Ιαπωνία. 

Αυτό το χρώμα αίματος προκαλείται από το οξείδιο του σιδήρου. Η θερμοκρασία του νερού Onsen είναι 78 βαθμοί celcius και περιέχει πολύ σίδηρο. Είναι μια λίμνη. 1300 τετραγωνικών μέτρων πλάτος και 30 μέτρων βάθος. 

Την άνοιξη παράγει ένα εκατομμύριο 800 χιλιάδες λίτρα νερού κάθε μέρα. Αποδίδεται ως η εθνική γραφική ομορφιά Στην πόλη Beppu της Ιαπωνίας υπάρχουν εννέα θερμές πηγές με ατμό. 

Κάθε μία από αυτές είναι μοναδική στο χρώμα και τη σύνθεση και φαίνεται εντυπωσιακά διαφορετική από τη μέση φυσική πηγή. Το Chinoike Jigoku είναι το μαύρο πρόβατο αυτών των ήδη εναλλακτικών ομάδων. 

Το Chinoike Jigoku αποκλίνει από το πακέτο στη σύνθεση, την εμφάνιση και το ιστορικό του. Μόνο μια μικρή πισίνα, το όνομά της μεταφράζεται σε Bloody Hell Pond, και η εμφάνισή της ταιριάζει άμεσα με τις εικόνες που μοιάζουν με το όνομά της και μόνο. 

Σε 78 βαθμούς Κελσίου, η αιματηρή κολυμβητική λίμνη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα για μαγείρεμα παρά για θεραπεία σπα. Το φούσκωμα της βράζει και στέλνει ατμό από την επιφάνεια του στον αέρα. 

Εκτός από την εξωφρενική του θερμοκρασία, το Chinoike Jigoku είναι επίσης πλούσιο σε οξείδιο σιδήρου στη βάση της λίμνης, που δίνει στην πισίνα βαθύ κοκκινωπό χρώμα.
Δεδομένου ότι 700 πηγές CE ανέφεραν τη λίμνη και την εμφάνισή της, η οποία σύμφωνα με τις βουδιστικές πεποιθήσεις, μοιάζει με ένα εφιαλτικό υπόκοσμο, δεν βοηθά ότι οι αρχικές χρήσεις της πισίνας ήταν εξίσου ελκυστικές με τη σκοτεινή, κόκκινη, βρασμένη λάσπη. 

Ο Chinoike Jigoku χρησιμοποιήθηκε για να βασανίσει τους ανθρώπους και στη συνέχεια να τους βράσει μέχρι θανάτου. 

Σήμερα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής και οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν μικρά δερματικά προϊόντα από τη λάσπη του Chinoike Jigoku.