Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ....!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....!!ΓΕΡΟΝΤΑΣ....!!“Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ “...!!

Χαίρεται Η φράση “Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω “ Τι θα μπορούσε να σημαίνει ; όλοι έχουμε αυτιά ,εκτός από από σπάνιες περιπτώσεις ,ανθρώπων που έχουν απολέσει την ακοή τους Έχουμε όμως “ώτα ακούειν” ; δηλαδή αυτιά που να ακούνε ; η πρέπει να γίνει κάτι να αποκτήσουμε “ώτα που ακούειν” 
Η λέξη ή σαν ενέργεια “ακούω ” εάν γίνει “υπό” πίεσης ή με εντολή από κάτι ή κάποιον γίνεται “υπακούω ” Άρα αυτός που ακούει με το ζόρι και πειθαρχεί υπ-ακούει Σε ποιόν όμως να υπ-ακούω ” Εδώ έρχεται το αποστολικό ερώτημα «Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις» 
Ποιόν λοιπόν να ακούσω ,που υπακούω τώρα και που να στρέψω το “ακούειν” μου ,σε ποιο θέλημα να υπακούσω . Έχω “θέλημα” είμαι αυτεξούσιος Δεν είμαστε ά-λογα πρόβατα ,άλλα λογικά και θα δώσουμε λόγο κάποια μέρα για τις επι-λογές μας είδατε ότι όλα συνδέονται ,οι επι-λογές βασίζονται στην ατομική λογική ,το “πνεύμα ” του καθενός . 
Πως ελέγχω την λογική μου Όπως λέει και ο απόστολος των εθνών και πρέπει να κατανοήσουμε ότι για να ελέγχουμε τα “ώτα ” μας και το “ακούειν” μας ,να λάβουμε υπ’ όψη και αυτό ὅτι οὐκ ἔστιν ἡμῖν ἡ πάλη πρὸς αἷμα καὶ σάρκα, ἀλλὰ πρὸς τὰς ἀρχάς, πρὸς τὰς ἐξουσίας, πρὸς τοὺς κοσμοκράτορας τοῦ σκότους τοῦ αἰῶνος τούτου, πρὸς τὰ πνευματικὰ τῆς πονηρίας ἐν τοῖς ἐπουρανίοις. 
 Ας αυτοεξετάσουμε ο καθένας τον εαυτό του ,που κάνει “υπ-ακοή” ,που “ακούειν” ,έχει “ώτα” δικά του ελεύθερα ή του τα έχουν κλέψει οι ειδήσεις ,τα κοινωνικά δίκτυα,η TV και ο “εκφοβισμός “ τον έχει αόρατο δεμένο και φιμωμένο ο “κοσμοκρατορας του σκότους “ λόγω αμετανοησίας και αμαρτίας ,αποχής και αποστασίας από τον Θεό και υπακοή στα πάθη . Φορώντας “φίμωτρο” ,τον άφησες να σου βάλει πρώτα αόρατο φίμωτρο και δεσμά και μετά το “ακούειν ” σου έβαλε και ορατό ,αφού έχει τα “δικαιώματα ” σου.. “Σημείο” Δεν υπάρχει Τίποτα ορατό που να μην έχει αόρατη πνευματική αιτία … 
Ο Θεός δεν μας έχει ανάγκη Ο Θεός δεν χρειάζεται κανέναν μας ,για να σώσει μια ψυχή που θέλει να σωθεί ,μπορεί να “φωτίσει ” και να κατευθύνει προς την “σωτηρία” οποιονδήποτε ούτε ιερείς ,ούτε μοναχούς ,ούτε ιεροκήρυκες ,ούτε συγγραφείς βιβλίων ,ούτε κειμενογράφους στο διαδίκτυο ,κανέναν . 
Η αγάπη του κάνει κάποιους κοινωνούς στο έργο σωτηρίας των “εκλεκτών “ Μας συνδέει με πνευματική αγάπη και ενδιαφέρον πραγματικό για την σωτηρία και του “πλησίον και όχι “ας του δώσω να φάει πιλάφι και έτσι θα πάω και εγώ και αυτός στον παράδεισο ” αυτοί είναι οι δυτικοί πνευματική τροφή χρειαζόμαστε περισσότερο ,το φαγητό γεμίζει πλέον τους κάδους..αλλά έως πότε «Ουκ επ’ άρτω μόνον ζήσεται άνθρωπος». 
Έτσι μοιράζει την άπειρη δόξα του και σε αυτούς που θα βάλουν ένα λιθαράκι στην σωτηρία ενός “αδελφού “. Ο Θεός “κατεβαίνει” εισχωρεί σε εμάς,ζει γύρω μας ,μας περιβάλει και “χτυπάει ” την πόρτα του καθενός μας Τόσο όσο πρέπει στον καθένα μας ,για να μην μας βλάψει η άπειρη δόξα του ,μας δίνει το «Εἰρήνη ὑμῖν» χωρίς εμείς να μπορούμε να του προσφέρουμε τίποτα ,παρά μόνο την υπακοή μας ,που σημαίνει την “αγάπη” μας Ο έχων ΑΓΑΠΗ για τον Θεό θα κάνει υπακοή και θα διαθέσει το “ακούειν “και θα “ακουέτω ” Και μας διαβεβαίωσε “τὸν ἐρχόμενον πρός με οὐ μὴ ἐκβάλω ἔξω•” Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας 

Γ.Μ