Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ....!!ΤΑ ΜΜΕ ΚΟΒΟΥΝ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ....!!ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚΑΡΟΥΝ


 

Οι μάσκες του Βαθέος Κράτους έπεσαν - Αυτό από μόνο του είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία του Τραμπ....

 

Αυξάνεται η πόλωση στις ΗΠΑ, με τις ψήφους των εκλογών να καταμετρούνται ακόμη και το αποτέλεσμα να κρίνεται «στον πόντο», με σύσσωμο το Βαθύ Κράτος να σπρώχνει με μανία τον Μπάιντεν.

 

Σε αυτό το κλίμα, ο Ντόναλντ Τραμπ, στην πρώτη του δημόσια ομιλία μετά την βραδιά των εκλογών, έκανε λόγο για νοθεία και για «κλοπή» της εκλογικής του νίκης, με αποτέλεσμα τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα να προχωρούν σε μια πρωτοφανή κίνηση και να διακόπτουν το διάγγελμα του προέδρου των ΗΠΑ.

 

Οι μάσκες έπεσαν λοιπόν!!!

 

Αναλυτικότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ, βλέποντας πως δύσκολα μπορεί να νικήσει το «λευκό» παρασκήνιο, παρουσιάστηκε μπροστά στις κάμερες για να πει, από τον Λευκό Οίκο, πως θα κέρδιζε «με ευκολία» εάν λογαριάζονταν μόνο «οι νόμιμες» ψήφοι, αλλά εάν η καταμέτρηση συμπεριλάβει «τις παράνομες ψήφους», οι Δημοκρατικοί θα μπορέσουν «να κλέψουν» την νίκη στις εκλογές.

 

Το MSNBC γρήγορα διέκοψε την απευθείας μετάδοση. «Λοιπόν, βρισκόμαστε στην ασυνήθιστη θέση να χρειάζεται όχι μόνο να διακόψουμε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά να διορθώσουμε αυτά που είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ», πέταξε ο παρουσιαστής Μπράιαν Ουίλιαμς. Παράλληλα, τα τηλεοπτικά δίκτυα NBC News και ABC News επίσης διέκοψαν την απευθείας μετάδοση της προεδρικής συνέντευξης Τύπου.

 

Ο Τραμπ εγκατέλειψε το βήμα χωρίς να δεχθεί καμία ερώτηση, καθώς ο πλανήτης έγινε μάρτυρας μίας πρωτοφανούς παρέμβασης.

 

Μόνο το CNN αποφάσισε να μην διακόψει την απευθείας μετάδοση του διαγγέλματος, ούτε να κόψει τον ήχο του μικροφώνου του Τραμπ. Ωστόσο, στις δηλώσεις του αρχηγού του κράτους έριξε λάσπη αμέσως μετά ο παρουσιαστής του δικτύου Τζέικ Τάπερ: «Πόσο λυπηρή νύχτα για την Αμερική, όταν βλέπει τον πρόεδρό της (…) να κατηγορεί ψευδώς ανθρώπους ότι προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές».

 

Και όμως ο Τραμπ είπε την αλήθεια και ως εκ τούτου έπρεπε να τον κόψουν, όπως κόβουν και όσους αντιδρούν στα υπερβολικά μέτρα με αφορμή τον κορωνοϊό.

 

Τα λόγια πλέον περισσεύουν:

 

 

πηγη