Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ....ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ.....!!ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΑΛΕΙ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ....!!


 

ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΜΕ - ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ - ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ


ΕΝΩΠΙΟΝ μας βρίσκεται η μαύρη τρύπα της παγκόσμιας  γεωπολιτικής.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

 Το “γεράκι” Τζο Μπάϊντεν! Μια φωτογραφία που δείχνει γιατί πρέπει να ΄χουμε “μικρές προσδοκίες”

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΤΟΥ https://www.militaire.gr/ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΏΝΕΙ ΑΛΛΆ ΚΑΙ  ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟΝ ΑΥΡΙΟ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΘΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΞΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑΣ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

" Πριν αρχίσουν οι πανηγυρισμοί και τα ζήτω για την εκλογή του Τζο Μπάϊντεν στις ΗΠΑ, καλό είναι να θυμηθούμε την πρόσφατη ιστορία της περιοχής. Θα διαπιστώσουμε ότι είτε με Ρεπουμπλικάνους ,είτε με Δημοκρατικούς δεν ζήσαμε και τα καλύτερα… Κάποιοι λένε ότι με τους Δημοκρατικούς είχαμε χειρότερα γεγονότα “δίπλα μας”. Οι κυβερνήσεις μας τότε απλά παρακολουθούσαν… Η διάλυση και ο βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας δεν είναι τόσο μακρινός. Μια χώρα χάθηκε από τον χάρτη, με “υπογραφή Δημοκρατικών”. Και ο κ.Μπάϊντεν ήταν εκεί…

 

Ο Κρίτων Βασιλικόπουλος με μια φωτογραφία μας το υπενθυμίζει και καλά κάνει:


 

“Δείτε τη φωτογραφία.

Είναι Δεκέμβριος του 1997 και είναι από την επίσκεψη του Κλίντον στη Βοσνία. Διακρίνεται ο Μπομπ Ντόουλ,από τα πιο άγρια «γεράκια» των Ρεπουμπλικάνων-υποψήφιος για την Προεδρία κόντρα στον Κλίντον ένα χρόνο νωρίτερα.

 

Απέναντι, το πιο άγριο «γεράκι» των Δημοκρατικών, ο άνθρωπος που με πύρινους λόγους στη Γερουσία των ΗΠΑ εναντίον της Γιουγκοσλαβίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εγκληματική επιδρομή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που οδήγησε στον σημερινό γεωπολιτικό χάρτη των Βαλκανίων.

Ναι, αυτός είναι.

Λίγο κράτει λοιπόν.

Όσο για το «φιλέλληνας», οι Πρόεδροι των ΗΠΑ,οι σύγχρονοι Καίσαρες, δεν είναι «φιλο» τίποτα.

Είναι αυτό που απαιτεί ο ρόλος τους και τίποτα παραπάνω”.

 

Συμπέρασμα: ας προσγειωθούμε και ας μη περιμένουμε από το “θείο Τζο” να ΄ρθει να μας σώσει!" πηγή https://www.militaire.gr/to-quot-geraki-quot-tzo-mpainten-mia-fotografia-poy-deichnei-giati-prepei-na-choyme-quot-mikres-prosdokies-quot/

 

Ας ξεκινήσουμε με μια πρώτη παρατήρηση.

 

Δεν χρειάζεσαι να είσαι ιατρός, αλλά ο οποιοσδήποτε βλέποντας το σύνολο των φωτογραφιών και των βίντεο της προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ έβλεπε ένα Μπάιντεν να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Και μόνο η χλωμάδα του προσώπου του , οι κινήσεις και ο ειρμός των λόγων του έκανε πολλούς να τον λυπούνται και να αναρωτιούνται, πως θα σηκώσει στις πλάτες του τόσο μεγάλο βάρος παγκοσμίων ευθυνών, εκτός και αν άλλες πλάτες τον βοηθήσουν ( πλάτες που δεν θα τις γνωρίζουμε ενδεχομένως).

 

ΚΑΛΑ  τόση μεγάλη χώρα και δεν βρήκε έναν άλλο άξιο Δημοκρατικό να τον βάλει στην ηλεκτρική αυτή καρέκλα των προεδρικών αποφάσεων;

 

Όμως τώρα βγήκε πρόεδρος και όλοι σπεύδουν για ευχές, όπως πριν χρόνια ευχόταν στον πρόεδρο Τραμπ, ενώ σήμερα οι ίδιοι τον αποπέμπουν με " άλλες ευχές".

 

Όμως με τον νεο πρόεδρο στις ΗΠΑ θα αλλάξουν πολλά.

 

ΓΙΑΤΙ θα αλλάξουν όχι μονο στις ΗΠΑ αλλά κυρίως στην παγκόσμια  γεωπολιτική σκακιέρα;

 

Πρώτα - πρώτα για ξεβολεύεται η άτυπη συμμαχία ΗΠΑ - ΡΩΣΙΑΣ μέσω των προσωπικών σχέσεων Τραμπ- Πουτιν

 

ΞΕΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ο σουλτάνος στην γειτονιά μας γιατί είχε δομήσει στο παρασκήνιο μια άτυπη, αλλά ισχυρή προσωπική σχέση με τον πρόεδρο Τραμπ μέσω οικονομικών διαύλων, όπως αποκαλύφτηκε πρόσφατα.

 

Έρχεται στο προσκήνιο με φόρα το ΚΟΥΡΔΙΚΟ που σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές  ο πρόεδρος Τραμπ "το έπνιξε" δυο φορέςκαι φυσικά ανοίγει το θέμα της δημιουργίας κουρδικού κράτους με ότι σημαίνει αυτό για την περιοχή της Μέσης Ανατολής.

 

Έρχεται επίσης φωτιά πολέμου μεταξύ ΙΡΑΝ- ΙΣΡΑΗΛ αν επικαιροποιηθεί η πυρηνική συμφωνία με το Ιραν που κατήργησε η προεδρία του Τραμπ.

 

Έρχεται πλέον η ΚΙΝΑ να στραφεί προς τις ΗΠΑ αφήνοντας πίσω της την Ρωσία και όποιες σχέσεις σύναψε με αυτήν επί περιόδου Τραμπ.

 

Ουσιαστικά η προεδρία του κ. Μπάιντεν με το καλήμερα θα ξεβολέψει πολλούς και άλλους θα μπερδέψει .

 

Στους μπερδεμένους βρίσκεται η σχέση της Μ. Βρετανίας μετά το BREXIT με τις ΗΠΑ και την υπόλοιπη ΕΕ.

 

Όμως στους βαριά μπερδεμένους βρίσκονται τα Βαλκάνια και η ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου ελέω των αυτοκρατορικών βλέψεων της τουρκίας η οποία προσγειώνεται απότομα με την εκλογή των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, οι οποίες θα απαιτήσουν εδώ και τώρα περισσότερες δημοκρατικές ελευθερίες στην Τουρκία διαφορετικά θα ...

 

η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ της γεωπολιτικής  βρίσκεται ενώπιον μας και είναι το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να αναλάβει στις 21 Ιανουαρίου  του 2021 ο νέος πρόεδρος στις ΗΠΑ και σε σχέση με την εξέλιξη του δικαστικού αγώνα για το αποτέλεσμα των εκλογών που ανέλαβε ο πρόεδρος Τραμπ και φυσικά σε σχέση με οποιαδήποτε κοινωνική, οικονομική και άλλη διαταραχή σημειωθεί στην απέναντι πλευρά  του Ατλαντικού.

 

Όσο για τα άλλα της πανδημίας ένας παππούλης μας είπε: 

 

¨¨ ότι τον νέο πρόεδρο της Αμερικής μπορείς να τον χαρακτηρίσεις και σαν "Εμβολιάκια" φυσικά για το καλό μας. Ποιο είναι άραγε το καλό μας παιδί μου , μόνο ο ΘΕΟΣ το γνωρίζει και οι άνθρωποι με τα σχέδια τους το μπουρδουκλώνουν;¨¨

 

ΑΥΤΟ το διάστημα θα είναι τόσο απρόβλεπτο, όσο απρόβλεπτος είναι και ο σουλτάνος με τις θρασύτατες διεκδικήσεις του επί της Ελλάδος.

 ΣΤΩΜΕΝ καλώς

 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας