Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΥΡΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ...ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ...!!“Κοπιώντες και πεφορτισμένοι “είναι ΕΝΑ ΟΧΙ να πηδάτε από τα μπαλκόνια''....!!

Χαίρεται

Δεῦτε πρός με πάντες οἱ κοπιῶντες καί πεφορτισμένοι, κἀγώ ἀναπαύσω ὑμᾶς.

 

Για αυτή την πιεστική εποχή ,το κατάλληλο φάρμακο ,τώρα που θα δημιουργηθούν πολλοί

“κοπιώντες και πεφορτισμένοι “είναι ένα,όχι να πηδάτε από τα μπαλκόνια ,προς Θεού 

Πως θα αποσυμπιεστούμε

Σε αυτά τα λόγια του Χριστού ,φαίνεται ένα πάρα πολύ σημαντικό πράγμα για κάθε άνθρωπο .

Φαίνεται η αποκλειστικότητα της  “άφεσης αμαρτιών ” που έχει μόνο ο Χριστός .

Όλες οι δυσκολίες ,οι τύψεις , τα ψυχολογικά ,τα προβλήματα που δημιουργούν οι αμαρτωλές σκέψεις ,λόγια ,ενέργειες μας ,ακόμα και οι τάσεις αυτοκτονίας  ,δεν έχουμε δικαίωμα να αφαιρέσουμε την ζωή μας είναι βαρύτατο αμάρτημα

Όλα γίνονται δεσμά ,που δεν λύνονται από κανέναν ψυχολόγο ,ψυχαναλυτή ,με τίποτα   .

Τα “βάσανά ” της ζωής μας ,όλα από εκεί ξεκινούν.από τις αμαρτίες μας και τον εγωισμό μας ,ότι είμαστε “αλάθητοι ” και για όλα φταίνε οι “άλλοι”   .

Ο Χριστός που είναι ;

Καλά και που θα βρω τον Χριστό ; να με λύσει ,να του τα πώ ,τα “σφάλματα ” μου ,να του πώ πως μετανοιώσα  και δεν θα τα ξανακάνω ,γιατί μου έφεραν “μπελάδες”  και μου τρώνε το μυαλό και την ψυχή .

Είναι κρυμμένος ,για το καλό μας ..

Είναι κρυμμένος πίσω από τον παπά με το επιτραχήλιο , του ψιθυρίζει στο αυτί ,τι πρέπει να σου πει, την ώρα του μυστηρίου της εξομολόγησης .Έχει αγάπη για σένα , νοιάζεται όσο δεν μπορεί να το βάλει ο νούς μας ,ακόμα και για έναν από εμάς .

Για αυτό λέγεται “μυστήριο ” δεν τον βλέπεις ,δεν πρέπει να τον δεις ,είναι επικίνδυνο να τον δεις ,δεν είμαστε σε πνευματική κατάσταση να τον δούμε ,θα μας κάψει η “καθαρότητα” του ,η “λάμψη” του .

Σαν να θέλεις να δεις τον ήλιο ,δεν γίνεται …είναι ο Ήλιος της δικαιοσύνης

Θέλεις να βρεις ανάπαυση ,είσαι έτοιμος να ταπεινωθείς μπροστά στον Κύριο σου ,αυτός έχει την εξουσία να σε αναπαύσει ,να πάρει από πάνω σου τις επιπτώσεις των αμαρτιών σου ,να λύσει τα δεσμά σου .

Να σου δείξει τι σημαίνει ΑΓΑΠΗ

Βρες έναν πνευματικό εξομολόγο ,δεν είναι ανάγκη να πας στα Ιεροσόλυμα ,ο Θεός ενεργεί και στο παπά της γειτονιάς μας ,είναι πανταχού παρών δεν έχει VIP, Luxury ,Business   επιτραχήλια , όλα σαν ασύρματος δουλεύουν, που στην άλλη άκρη είναι ο Χριστός και σου στέλνει μηνύματα  ..

Πήγες ,τα άκουσες ,υπάκουσες  , όλα θα αλλάξουν .

Από εμάς εξαρτάται …

Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας

Γ.Μ

πηγη