Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ....!!ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ.....ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ ΤΡΑΜΠ...!!Μεσόγειος και Αιγαίο στο επίκεντρο....!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, διατηρεί άψογη πολιτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ.

 

Είχαν έρθει σε συνεννόηση, προκειμένου ΗΠΑ και Ρωσία, για πρώτη φορά, να συνεργαστούν με σκοπό την προώθηση των διακρατικών συμφωνιών απέναντι στην παγκοσμιοποιητική συγχώνευση κρατών και Οργανισμών.

 

Τι θα συνέφερε αυτή την στιγμή την Ρωσία, αν χάσει τελικά ο Τραμπ;

 

Ίσως το καλύτερο αποτέλεσμα για την Μόσχα να ήταν στην πραγματικότητα μια αμφισβητούμενη ψηφοφορία, ακολουθούμενη από μια μακρά δικαστική μάχη. Μία καθαρή νίκη του διεθνιστή Μπάιντεν, θα έφερνε γρήγορα την Αμερική πίσω στην Μεσόγειο, εκεί όπου εν απουσία της, λόγω του ότι η πολιτική Τραμπ επικεντρώθηκε στο εσωτερικό των ΗΠΑ, η Ρωσία εξάπλωσε την επιρροή της (βλ. Μέση Ανατολή, Λιβύη ενώ στόχος είναι και το Αιγαίο).

 

 Αξιωματούχοι των υπηρεσιών Πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν υπονοήσει πως οι, κατά πολλούς, βάσιμες κατηγορίες Τραμπ περί «νοθείας» στις κάλπες γίνονται όπλο στα χέρια της Ρωσίας, προκειμένου να καταδείξει πως τίθεται εν αμφιβόλω η εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της νέας αμερικανικής κυβέρνησης που δείχνει να προκύπτει.

 

Ωστόσο, η παραμονή Τραμπ στην εξουσία θα ήταν το καλύτερο σενάριο για την Ρωσία, καθώς τώρα τα αίματα θα ξανανάψουν και ουδείς μπορεί να προβλέψει τι μέλλει γενέσθαι, ειδικά όταν έχει ανέβει το θερμόμετρο (και) στο Αιγαίο, με ευθύνη της Τουρκίας.

 

Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο Πούτιν για τον Τραμπ και το Βαθύ Κράτος που τον πολέμησε αβυσσαλέα και τώρα προσπαθεί να του αρπάξει την εξουσία, κυριαρχώντας στο παρασκήνιο.