Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΠΙΣΗΜΟ...«Μην συγκεντρώνεστε πολλοί άνθρωποι στα σπίτια».!!ΒΙΝΤΕΟ

Τα λόγια θα μείνουν στην ιστορία... «Μην συγκεντρώνεστε πολλοί άνθρωποι στα σπίτια». Η στιγμή που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοινώνει την κρατική παρέμβαση στα ίδια μας τα σπίτια. Δείτε στο 1.00 λεπτό:
 
  
 
«Να σταματήσει πια αυτή η συνάθροιση σε δρόμους, σε πλατείες, σε σπίτια. Οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς, θα έχουμε και εισαγγελείς μαζί, ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα» τόνισε αργότερα, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο Star, με αφορμή τον κορωνοϊό και το Lockdown. 
 
 ΕΛΕΓΧΟΙ Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε ότι οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων στο δεύτερο lockdown θα είναι σαρωτικοί από την ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης, οι έλεγχοι θα αφορούν και τα ίδια μας τα σπίτια, στα οποία θα απαγορεύονται οι συναθροίσεις. «Ρουφιάνοι« της διπλανής πόρτας θα ειδοποιούν τις Αρχές για την όποια παράβαση. 
 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Όσον αφορά στα επεισόδια στην Θεσσαλονίκη από διαδηλωτές κατά των μέτρων του κορωνοϊού ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε: «Ο σύμμαχος του ιού είναι η συνάθροιση. Προς τι λοιπόν αυτή η συμπεριφορά; Ορισμένοι αντιλαμβάνονται την συμπεριφορά τους σαν να πρέπει να πηγαίνουν κόντρα στις αποφάσεις της Πολιτείας. 
 
Εμείς έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε το 99% των πολιτών και δεν θα κάνουμε πίσω». 99% των Ελλήνων είναι υπέρ αυτών των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας;;; Θυμίζουμε πως από το Σάββατο στην Αθήνα θα υπάρχουν 50 σταθερά μπλόκα της Αστυνομίας, ενώ 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους της πρωτεύουσας για να κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους. 
 
Το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη Ελλάδα. Έχουμε και λέμε:
 
  
 
 Όποιος επιχειρήσει αύριο να περάσει από διόδια να ξέρει ότι θα βρεί μπλοκά της Αστυνομίας.
 
 Όποιος δεν φοράει μάσκα θα πληρώνει αντί για 150, 300 ευρώ. Θα γίνονται μαζικοί έλεγχοι σε αεροδρόμια, λεωφορεία και τρένα. Μπλοκ για κλήσεις δεν θα έχουν μόνο οι τροχονόμοι αλλά και η Άμεση Δράση, η ομάδα ΔΙΑΣ και η Ασφάλεια. 
 
Κάποιοι θα φορούν πολιτική περιβολή για να μην γίνονται αντιληπτοί. Σταθερά μπλόκα θα υπάρχουν στις πλατείες και αστυνομικοί με μεγάφωνα. 
 
Ο εισαγγελέας θα περιμένει την παραμικρή καταγγελία, που θα γίνεται έστω και ανώνυμα στην Άμεση Δράση, για πολλά άτομα σε σπίτια, προκειμένου να παρέμβει!!!!!!!!!!!!!! Drones και ελικόπτερα πάνω από τα κεφάλια μας. Ανάκληση αδειών αστυνομικών!