Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΑ....!!Ο διευθυντής εκστρατείας του Μπάιντεν Ντάλας Τζόουνς, κατηγορήθηκε επισήμως ΚΑΙ συνελήφθη λόγω της εκλογικής απάτης....!!

Ο πολιτικός στρατηγικός διευθυντής των Δημοκρατικών του Τέξας, για την προεδρική εκστρατεία του Joe Biden, συνελήφθη για εκλογική απάτη. Ο εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος, Ντάλας Τζόουνς, κατηγορήθηκε επισήμως ότι βοήθησε να διεξαγάγει μια παράνομη επιχείρηση συλλογής ψηφοφοριών στην πολιτεία του Τέξας για λογαριασμό της εκστρατείας του Joe Biden κατά τη διάρκεια αυτών των αμφισβητούμενων προεδρικών εκλογών. Σύμφωνα με το Εθνικό Αρχείο, δύο ανακριτές, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην πράκτορα του FBI και πρώην αστυνομικού, κατέθεσαν όρκο ότι έχουν εσωτερικά έγγραφα του Δημοκρατικού Κόμματος, καθώς και αποδεικτικά στοιχεία βίντεο και μάρτυρες, για την έρευνά τους. Ακολουθεί μια ένορκη δήλωση από ιδιώτη ανακριτή και συνταξιούχο αστυνομικό του Χιούστον Mark A. Aguirre, η οποία υποβλήθηκε υπό όρκο. «Το όνομά μου είναι Mark A. Aguirre. Είμαι άνω των δεκαοκτώ ετών και είμαι απόλυτα ικανός να κάνω αυτήν τη δήλωση. Τα γεγονότα που αναφέρονται σε αυτήν τη δήλωση εμπίπτουν στην προσωπική μου γνώση και είναι αληθή και σωστά.
«Είμαι συνταξιούχος , στο αστυνομικό τμήμα του Χιούστον. Είμαι τώρα ιδιωτικός ερευνητής. «Συμμετέχω σήμερα σε μια έρευνα που σχετίζεται με ένα ευρείας κλίμακας και δόλιο σχέδιο συλλογής ψηφοφοριών στην κομητεία Harris με σκοπό να διώξουν τις εκλογές στην περιοχή Χιούστον / Χάρις. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει απάτη ψηφοφόρων σε μαζική κλίμακα. «Με βάση συνεντεύξεις, επανεξέταση εγγράφων και άλλες πληροφορίες, έχω εντοπίσει τα άτομα που είναι υπεύθυνα για το πρόγραμμα συλλογής ψηφοφοριών. Στα άτομα αυτά περιλαμβάνεται ο πολιτικός σύμβουλος, Ντάλας Τζόουνς, ο οποίος προσλήφθηκε πρόσφατα από τον Joe Biden για την προεδρική εκστρατεία, για την επίβλεψη της πρωτοβουλίας του Harris County, του γερουσιαστή Περιφέρειας 13 του Τέξας, Borris Miles, ο οποίος είναι ο χειριστής του κ. Jones, πολιτικός σύμβουλος Gerald Womack και Precinct 1 Επίτροπος της κομητείας Harris Rodney Ellis. Μία από τις εταιρείες που χρησιμοποιούν αυτά τα άτομα ως μέτωπο για αυτήν την επιχείρηση είναι η AB Canvassing, αν και υπάρχουν άλλες που έχουν εντοπιστεί ότι ερευνούμε. “ «Έχω στη διάθεσή μου βιντεοκασέτες συνεντεύξεων μαρτύρων που μαρτυρούν στους προαναφερθέντες ανθρώπους που έχουν ομάδες ανθρώπων που συμπληρώνουν χιλιάδες απουσιάζει και ταχυδρομούνται, συμπεριλαμβανομένων των ψηφοφοριών για αποθανόντα άτομα. παράνομη μετάβαση σε γηροκομεία, με τη συνενοχή του προσωπικού γηροκομείων, και τη συμπλήρωση και τη σφυρηλάτηση των υπογραφών των κατοίκων γηροκομείων • να εγγραφείτε άστεγοι για να ψηφίσετε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση της θεριστικής μηχανής, συμπληρώνοντας την ψηφοφορία και σφυρηλατώντας την υπογραφή του αστέγου.
“Όλη αυτή η επιχείρηση διευθύνεται από τους ελίτ πολιτικούς του Δημοκρατικού Κόμματος στο Χιούστον / Χάρις.” Συγγραφέας: Benjamin Jenkins thepointnews.uk