Ticker

10/recent/ticker-posts

Δώρο Χριστουγέννων....ο κ. Άκης Σκέρτσος μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι η καταβολή του θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου ΦΩΤΟ]


 

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 έδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με το δώρο Χριστουγέννων και την καταβολή του.

 

Αρχικά, ο κ. Σκέρτσος αναφέρθηκε στο έκτακτο βοήθημα των Χριστουγέννων το οποίο θα το λάβουν τα ευάλωτα νοικοκυριά και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι αποφάσεις. Ο κ. Σκέρτσος δεν προσδιόρισε συγκεκριμένες ομάδας που θα λάβουν το έκτακτο βοήθημα, ωστόσο τόνισε ότι θα γίνουν διασταυρώσεις ώστε να πάρουν το βοήθημα αυτοί που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

Σε ότι αφορά στο Δώρο Χριστουγέννων ο κ. Σκέρτσος ανέφερε ότι η καταβολή του θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου και θα υπολογιστεί επί του πραγματικού μισθού που έχει λάβει ο εργαζόμενος. Παράλληλα, σημείωσε ότι θα δοθεί γρήγορα η αναλογία που πρέπει στους εργοδότες.


 

Όσον αφορά σε καταγγελίες από εργαζόμενους που εργοδότες τους ζητούν να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων, ο κ. Σκέρτσος ανέφερε ότι όποιος εργαζόμενος δεχτεί τέτοια πρόταση να κάνει καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας. «Τέτοιες πρακτικές δεν είναι ανεκτές», υπογράμμισε.

πηγη