Ticker

10/recent/ticker-posts

Προηγείται με μεγάλη διαφορά ο Τράμπ έναντι του Μπάιντεν!!!

H νέα δημοσκόπηση της Rasmussen Reports δίνει προβάδισμα στον Ντόναλντ Τραμπ έναντι του υποψήφιου των Δημοκρατικών Joe Biden με 48% έναντι 47% αντιστοίχως.
 2% παραμένει αναποφάσιστο και 3% είπε πως θα προτιμήσει άλλον υποψήφιο. 
 
Η έρευνα διεξήχθη στις 21, 22 και 25 Οκτωβρίου σε δείγμα 1.500 ατόμων όπως και πάντα συνηθίζει η Rasmussen Reports. Πρέπει να θυμίσουμε ότι, η Rasmussen δημοσίευσε δημοσκόπηση την περασμένη Τετάρτη κατά την οποία ο Biden προηγούνταν με 49% έναντι του Αμερικανού προέδρου ο οποίος λάμβανε δημοσκοπικό ποσοστό 46%. Δύο εβδομάδες νωρίτερα ο Βiden απολάμβανε διαφορά 12 μονάδων. Η πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων δείχνει ως φαβορί τον Τ.Μπάιντεν αλλά η Rasmussen είναι η εταιρεία που κόντρα σε όλους είχε προβλέψει τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ το 2016 έναντι της Χίλαρι Κλίντον. 
 
 Δεν γνωρίζουμε εάν η εταιρεία δημοσκοπήσεων θα δικαιωθεί και πάλι, αλλά έχει το παρελθόν των αξιόπιστων προβλέψεων υπέρ της και θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες στις ΗΠΑ. 
 Αυτό που σίγουρα υπάρχει τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι ένα κλίμα θετικό για το Ν.Τραμπ που οφείλεται σε τέσσερις πραγματικούς λόγους, όσο κι αν τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν τα πάντα για να τους κρύψουν ή να τους διαστρεβλώσουν. 
 
 Το πως διαχειρίστηκε την δική του ιστορία υγείας με τον κορωνοϊό. Το σκάνδαλο του γιου του Τ.Μπάιντεν, Χάντερ, το οποίοι επιχειρεί το σύνολο των αμερικανικών ΜΜΕ να μην το παρουσιάσει καν. 
 
 Η ολοκληρωτική επικράτηση του Ν.Τραμπ στα δύο debate με τον Τ.Μπάιντεν, παρά την προσπάθεια των αμερικανικών ΜΜΕ να εμφανίσουν ότι έγινε το αντίθετο. Και εν τέλει, το γεγονός ότι ο Τ.Μπάιντεν παρουσιάζει live στην εθνική αμερικανική τηλεόραση σοβαρές νοητικές δυσλειτουργίες όταν δεν θυμάται ούτε καν το όνομα του αντιπάλου του! 
 
 Όλα αυτά είναι πραγματικά και οι Αμερικανοί ψηφοφόροι άρχισαν να τα βλέπουν. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι σύμφωνα με τις νέες δημοσκοπήσεις ο Ν.Τραμπ προτιμάται από το 84% των Ρεπουμπλικάνων ψηφοφόρων και ο Μπάιντεν από το 77% των Δημοκρατικών που σημαίνει πως οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν μεγαλύτερη συσπείρωση πλέον ενώ οι Δημοκρατικοί έχουν αρχίσει να αμφιβάλουν πολύ για τον υποψήφιό τους. 
 
 Η Rasmussen Reports αναφέρει ότι υπάρχει μια πιθανότητα λάθους plus / minus 2,5% «with a 95 percent confidence» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 
 
 Τα ποσοστά του Ν.Τραμπ θα μπορούσαν να είναι πολύ υψηλότερα εάν τα αμερικανικά ΜΜΕ αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν κάλυπταν τις υποθέσεις διαφθορά που αφορούν την οικογένεια Μπάιντεν και δεν «εξαφάνιζαν» οποιαδήποτε αρνητική είδηση. 
 
 Ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος καταγγέλλει τα mainstream media «για την μη ανάδειξη της διαφθοράς του Biden». 
 
 «Κανένας δεν έχει δει ποτέ κάτι σαν αυτό που βλέπουμε τώρα. Νομίζω ότι είναι μια πολύ άσχημη εποχή και θα καταγραφεί ως τέτοια για τα ΜΜΕ και βεβαίως για τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογιών. Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει με τις εταιρείες αυτές, είναι ότι έβλαψαν τους εαυτούς τους γιατί είναι τόσο περιοριστικές, όταν δεν δεν θέλουν να δείξουν την διαφθορά, όπως έκαναν στην περίπτωση του Μπάιντεν, αυτό είναι ολοκληρωτική διαφθορά και όλοι το γνωρίζουν και προσπαθούν να τον προστατέψουν γιατί θα τους κάνει πλουσιότερους» «Ξέρουν από που έρχομαι, είναι πολύ άδικο. Κανείς δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, δεν είναι ελευθερία του λόγου… είναι το αντίθετο. Και φυσικά τα ΜΜΕ βρίσκονται στον ίδιο «σάκο»» 
 
 Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Εν ολίγοις ο πρόεδρος Τραμπ κατηγορεί τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή, τα μεν πρώτα δεν αναδεικνύουν έως δεν παίζουν καθόλου, τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται η οικογένεια Μπάιντεν και τα μεν δεύτερα διότι δεν επιτρέπουν την αναπαραγωγή ειδήσεων σχετικών με τις υποθέσεις διαφθοράς της οικογένειας Μπάιντεν