Ticker

10/recent/ticker-posts

ΞΕΣΠΑΣΕ Πόλεμος ΑΠΟ ΧΘΕΣ για μια Ελληνίδα....!!ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....;;;Ανιστόρητοι βάζουν «μπουρλότο» στα social media....!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

Πόλεμος» έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στα social media!

 

Αιτία μια Ελληνίδα, η Κλεοπάτρα!

 

Ο ντόρος γίνεται επειδή θα την υποδυθεί σε ταινία η λευκή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ!, όπως είχε συμβεί με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

 

Η Ισραηλινή ηθοποιός και μοντέλο, που άφησε την στρατιωτική της καριέρα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις για να ακολουθήσει καριέρα στη σόουμπιζ, έγραψε στο Intagram: «Όπως ίσως θα έχετε ακούσει μέχρι τώρα, θα συνεργαστώ με τη (σκηνοθέτιδα) Πάτι Τζένκινς και τη (σεναριογράφο) Λεάτα Καλογρίδη για να φέρουμε την ιστορία της Κλεοπάτρας, Βασίλισσας της Αιγύπτου, στη μεγάλη οθόνη, όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ».

 

Αμέσως μετά την γνωστοποίηση της νέας ταινίας, ένας μεγάλος αριθμός χρηστών στα social media, εξέφρασε εκνευρισμό!!!

 

Αυτό γιατί επιλέχθηκε μια «λευκή ηθοποιός» για να παίξει την συγκεκριμένη ιστορική φιγούρα.

 

Όσοι ενοχλήθηκαν φυσικά δεν γνωρίζουν πως δεν μπορεί να ενσαρκώσει την Βασίλισσα της Αιγύπτου μια μαύρη ηθοποιός. Αυτό γιατί η Κλεοπάτρα Ζ’ Φιλοπάτωρ ήταν αρχαία Ελληνίδα και όχι σκουρόχρωμη Αιγύπτια όπως πολλοί ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ νομίζουν. Ειδικότερα, ήταν μέλος της δυναστείας των Πτολεμαίων, μίας ελληνικής οικογένειας από την Μακεδονία που κυβέρνησε την Αίγυπτο μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατά την Ελληνιστική περίοδο.

 

ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

 

Δείτε τι ανέβασαν στα social media! Η έλλειψη ιστορικών γνώσεων έχει και τα όριά της!

https://www.el.gr/ethnos/istoria/social-media-vid/