Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΟΚΑΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ….!![ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Τραμπ προτρέπει σε λόγο του, πίστη στον Θεό, όχι στις μάσκες, οι Αμερικανοί να ζητούν την “βοήθεια του Κυρίου”. Σχόλιο Διόδοτου: 
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σάς μεταδώσουμε κατ’ αποκλειστικότητα, και μεταφράζοντας την είδηση αυτή, μπας και καταλάβουν πολλοί Ορθόδοξοι Έλληνες πατριώτες ότι πρέπει να είναι προσεκτικοί στις εκτιμήσεις τους για τον Ντόναλντ Τραμπ, και να μην αναμασάνε όλη αυτή τη λάσπη γι αυτόν, που προωθείται από την ανθελληνική κυβέρνηση της χώρας μας και την προπαγάνδα του νεοταξίτικου αριστερού κατεστημένου . 

«Κανένα σύνολο προφυλάξεων COVID-19 στον κόσμο δεν μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη να στηριχθούμε στον Θεό», δήλωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την Πέμπτη σε μια εκστρατεία στο Γκρίνβιλ της Βόρειας Καρολίνας. «Μάσκες, χωρίς μάσκες, τα πάντα, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά ξέρετε, εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια από το (Μεγάλο) Αφεντικό, χρειαζόμαστε βοήθεια από το Αφεντικό, αυτό συμβαίνει, χρειαζόμαστε βοήθεια», είπε ο Τραμπ, δείχνοντας στον ουρανό καθώς ένα μέλος του κοινού φώναζε «αμήν».

«Κάποιος μου είπε τις προάλλες, “Είσαι το πιο διάσημο άτομο στον κόσμο με μεγάλη διαφορά”. Είπα, “Όχι δεν είμαι εγώ αυτός”. “Τότε ποιος είναι;” με ρώτησε. Είπα, “ο Ιησούς Χριστός” Δεν παρασύρομαι σε τέτοια διλήμματα. Και επιτρέψτε μου να κοιτάω ψηλά λέγοντας..”Δεν τον πλησιάζω καν!”» Ο Τραμπ υποσχέθηκε σε άλλο σημείο της ομιλίας του να σταματήσει τη «ριζοσπαστική κατήχηση» των αριστερών δασκάλων και καθηγητών στους μαθητές των σχολείων. «Θα σταματήσουμε τη ριζοσπαστική κατήχηση των μαθητών μας και θα αποκαταστήσουμε την πατριωτική εκπαίδευση στα σχολεία μας. 

Θα διδάξουμε στα παιδιά μας να αγαπούν τη χώρα τους, να τιμούν την ιστορία μας και να σέβονται πάντα τη μεγάλη αμερικανική σημαία μας. Και θα ζήσουμε με τα διαχρονικά λόγια του εθνικού μας συνθήματος “In God We Trust” (Εμπιστευόμαστε Τον Θεό), και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει». «Αφαίρεσαν τη λέξη Θεός από την έννοια ‘Υπόσχεση Αφοσίωσης’, την μετέτρεψαν σε κάτι τελείως αφηρημένο και το επανέφεραν λέγοντας «Όχι, όχι. 

Ποτέ δεν το εννοούσαμε με τον παραδοσιακό τρόπο», μετά το ξανα-ακύρωναν αρκετές άλλες φορές, και όλο προς τα εκεί το πηγαίνουν, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί, ούτε καν θα πλησιάσουν ποτέ τον στόχο αυτόν. Για χρόνια είχατε πρόεδρο που απολογούνταν για την Αμερική, τώρα έχετε πρόεδρο που πολεμάει για την Αμερική.» Ως πρόεδρος, ο Τραμπ έχει εργαστεί για να αντιταχθεί στην ομοσπονδιακή χρηματοδότηση της άμβλωσης και της βιομηχανίας των αμβλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης και της επέκτασης της Πολιτικής της Πόλης του Μεξικού (η οποία απαγορεύει την εξωτερική βοήθεια σε ομάδες άμβλωσης), απέκλεισε οργανώσεις που εμπλέκονται στην άμβλωση από τα κεφάλαια οικογενειακού προγραμματισμού, και ενέκρινε τη νομοθεσία για την πλήρη αποχρηματοδότηση της προγραμματισμένης πατρότητας και την απαγόρευση της καθυστερημένης άμβλωσης, καθώς και προτεραιότητα προστασίας των θρησκευτικών ελευθεριών.

 Αντίθετα, ο πρώην αντιπρόεδρος Joe Biden κάνει εκστρατεία για ένα σχέδιο, για την κατοχύρωση της “άμβλωσης χωρίς περιορισμούς”, σε ομοσπονδιακό νόμο σε βάρος των φορολογουμένων, και έχει δηλώσει την αντίθεσή του στις πρόσφατες αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου που έχουν διαφυλάξει τις θρησκευτικές ελευθερίες των χριστιανικών οργανώσεων, όπως η Καθολική Little Sisters of the Poor.