Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ! ''Ζούμε μέρες κατασκανδαλισμού με επιβεβαίωση προλεχθέντων λόγων.Επίσημα χείλη μας προετοιμάζουν''.! ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ


 

Ποιος θα πληρώσει την νύφη με πόλεμο και πείνα;

Οι Γάλλοι τους ερεθίζουν προκλητικά και η Ελλάδα είναι  η πρώτη που θα πληρώσει την νύφη.

Όλα και όλοι κινούνται αυτές τις ώρες εναντίων μας.

Ακόμα και ο φόβος που προκαλεί η περί ου λόγου πανδημία είναι στα πάνω του.

 

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

Επίσημα χείλη διαλαλούν και μας προετοιμάζουν, ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Εμείς γνωρίζουμε, ότι τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ θα είναι πάντα ίδια, γιατί « Ιησούς Χριστός Χθες και Σήμερα, Αυτός και εις τους αιώνες» .

 

Ακόμα και τις εκκλησίες να κλείσει η πανδημία, ακόμα και λειτουργίες να μην γίνονται , έτσι ώστε να απαλειφτεί ο δήθεν κίνδυνος της μετάδοσης του ιού από την ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, μη γένοιτο να κλείσουν ( αλλά αυτό αισθανόμαστε) η Εκκλησία θα υφίσταται εν πνευματική λειτουργία και συνοχή .

 

Από την εποχή των πλεονασμάτων βρεθήκαμε στις ημέρες των πνευματικών ελλειμάτων και της λειψανδρίας πνευματικών ηγετών, γιατί το όλον της μιζέριας  μας ξεκίνησε από εκεί πρώτα  για να καταλήξει  και στην προφητευόμενη  έλλειψη ακόμα και αυτού του άρτου.

 

Ζούμε  λοιπόν ημέρες φοβερού κατασκανδαλισμού μαζί με την δραματική επιβεβαίωση προλεχθέντων λόγων από αγίους πατέρες.

 

Τι βιώνουμε ακριβώς τώρα;

 

Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός , ελάβαμε την ευχή του την στιγμή που ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί είχε δίπλα του το νέο Άγιο της Εκκλησίας μας, Όσιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη, πνευματικό αδελφό του.

 

Έλεγε ο Γέροντας «θα τους ερεθίσουν τους τούρκους για να μας  επιτεθούν και έτσι οι ξένοι να κάνουν την δουλειά τους στην Ελλάδα» 

 

Και φυσικά εννοούσε  δουλειές που μύριζαν πετρέλαιο και γκάζι.

 

Σήμερα το πρωί ανήμερα της Εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου που ο τούρκος παρελαύνει – σουλατσάροντας στα νερά μας (αυτά που τα ονόμασαν δυνητικά κυριαρχικά δικαιώματα για να κοιμούνται ήσυχοι) η τουρκική βουλή εξ αιτίας της αισχρής διακωμώδησης του Ερντογάν (εδώ βρίσκεται και η διαφορά του Έλληνα που τόσα έχει περάσει από τον τούρκο αλλά ποτέ δεν κατέφυγε σε τέτοιες αισχρότητες) κάνει τις εξής δηλώσεις:

 

«Όλοι όσοι χρησιμοποιούν λόγους, που μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφικές συγκρούσεις μεταξύ λαών και θρησκευτικών κοινοτήτων για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της επίτευξης των πολιτικών τους στόχων, της εδραίωσης της εξουσίας τους και της συγκέντρωσης υποστηρικτών, διαπράττουν ένα έγκλημα που δεν θα έχει αντίκτυπο μονάχα στις μάζες που εκπροσωπούν, αλλά θα επηρεάσει βαθιά όλη την ανθρωπότητα.

 

Δυστυχώς, πρόσφατα, ένας τόσο άρρωστος λόγος εκφράστηκε μέσα από τις δηλώσεις και τις ενέργειες του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

 

Το προαναφερθέν άτομο, με τις απερίσκεπτες ενέργειές του και με το πρόσχημα της «υποστήριξης της ελευθερίας της έκφρασης», πυροδοτεί μια σύγκρουση και ένα ρήγμα, των οποίων οι παγκόσμιες συνέπειες μπορούν να επηρεάσουν βαθιά και αρνητικά ανθρώπους όλων των θρησκειών. ΠΗΓΗ

 

Με λίγα λόγια λένε οι τούρκοι και απειλούν:

 

« Δεν θα την πληρώσουν μόνο οι Γάλλοι, αλλά θα  πληρώσουν και άλλες ανθρώπινες κοινωνίες» και « ότι είμαστε έτοιμοι  να προκαλέσουμε παγκόσμια κρίση»

 

ΠΟΙΟΙ είναι οι κοντινότεροι της τουρκίας;

 

Τι αριστοτεχνικά παίζουν το παιχνίδι οι έμποροι των Εθνών;

 

Δοκιμασμένες συνταγές από τα βάθη των αιώνων με στόχο την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τον Ελληνισμό.

 

Η συνέχεια στα καθημερινά  δελτία για τον κορονοιό και την πανδημία και στα δελτία των πάσης λογής τουρκικών παραβιάσεων και άλλων υβριδικών επιχειρήσεων τους με τους μισθοδοτούμενους τζιχαντιστές.

 

Αυτά και τέτοια σχεδιάζουν  αυτοί  για το πλάσμα που το φέρνουν σε μεγάλα αδιέξοδα αλλά δεν γνωρίζουμε τι σχεδιάζει ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα;

 

Αδελφοί μην σκανδαλίζεστε αυτές τις ώρες.

 

Ενώνεστε με ΧΡΙΣΤΟ και μεταξύ σας.

 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. ΚωνσταντίνοςΒαρδάκας   

ΠΗΓΗ