Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ....!!ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΠΤΗ...!!ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ...και όλα αυτά ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ στην Αθήνα....!!

Γιατί μάτωσε ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ; Γιατί κλαίει συνέχεια η ΠΑΝΑΓΙΑ; και όλα αυτά στην Αθήνα. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ αδελφοί, γιατί όλα αυτά κάτι φέρνουν. Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 Δεν μάτωσε μόνο ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ του Γηροκομείου Αθηνών, μάτωσε και το Πανακήρατο Σώμα του ΧΡΙΣΤΟΥ στον ΕΠΙΤΑΦΙΟ. Μάτωσε και η Ελλάδα τέτοιες άγιες μέρες.
Η συγκλονιστική αιμορραγία του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ, όπως την αντικρύσαμε όλοι μας σε βίντεο και φώτο που μαρτύρησαν το γεγονός https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/04/blog-post_29.html Τούτο το ΘΑΥΜΑΣΤΟ συνεχίζεται με ρανίδες αίματος που σχηματίστηκαν στον Πανακήρατο σώμα του ΧΡΙΣΤΟΥ στον ΕΠΙΤΑΦΙΟ μέσα στον ίδιο ναό. Ας δούμε, ας αξιολογήσουμε ο καθείς ελεύθερα και ανάλογα αυτό που θα ακουμπήσει στις καρδιές μας, ας πέσουμε στα γόνατα γιατί δεν έχουμε τίποτε άλλο να κάνουμε. Τώρα που μείναμε ανυπεράσπιστοι , έρχεται ο αληθινός Βοσκός να μας ποιμάνει με τον δικό του τρόπο. Όλα αυτά στην αληθινή πνευματική τους διάσταση δεν προαιωνίζουν τίποτε καλό. ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί Από το ΟΙΜΟΣ οι πληροφορίες « Το μέγα θαύμα όμως συνεχίστηκε και χθες την Μεγάλη Παρασκευή καθώς μάτωσε και ο Επιτάφιος!!! Σε ανύποπτη στιγμή, κάποιος από τους ελάχιστους που είχαν το προνόμιο να πλησιάσουν τον επιτάφιο είδε το φρικτό θαύμα και το απαθανάτισε! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΩΘΕΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΛΗΠΤΗ... Οφείλουμε να πούμε ότι η ταπεινοφροσύνη του εφημερίου του Γηροκομείου μπορεί να σχετίζεται με το γεγονός της Θείας Αιμορραγίας του Εσταυρωμένου και του Επιταφίου, αλλά ο ταπεινός ιερέας του ναού δεν έχει καμία σχέση με την βιντεοσκόπηση ή την φωτογράφηση της αιμορραγίας του Εσταυρωμένου ή του Επιταφίου...» Πληροφορίες από το https://oimos-athina.blogspot.com/2020/04/blog-post_27.html Ακόμα δεν κλείσαμε το κείμενο μας απεστάλει και άλλη φώτο από τον Επιτάφιο στον ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ στο Γηροκομείο των Αθηνών. Αυτές οι φώτο κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκαλούν ιερό δέος. Σε εμάς απομένει να τις αξιολογήσουμε και να λάβουμε τα πνευματικά μηνύματα.
Πληροφορίες κατά τον ίδιο τρόπο αναφέρουν ότι μάτωσε και το ΑΓΙΟΝ ΜΑΝΔΗΛΙΟΝ στο ίδιο Ιερό Ναό καθώς και η εικόνα της ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ της Φαρμακολυτρίας που βρίσκεται εντός αυτού. Ουσιαστικά φαίνεται να μάτωσε όλος ο ιστορικός αυτός Ναός , φαίνεται να μάτωσε η Ελλάδα με τα επιγενόμενα μετά την ΣΤΑΥΡΩΣΗ και την ΤΑΦΗ του ΚΥΡΙΟΥ μας Ιησού Χριστού. Όπως και να το κάνουμε όλα αυτά τα συμβαίνοντα τέτοιες άγιες μέρες και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μας προβληματίζουν απλώς, αλλά μας ανατριχιάζουν, γιατί σε γενικές γραμμές μέσω των αγίων πατέρων μας γνωρίζουμε που πάει η ανθρωπότητα. Ο ΑΝΑΣΤΑΣ σε λίγο ΚΥΡΙΟΣ να κάνει ΈΛΕΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ προσθέτουμε το σχόλιο μιας ανώνυμης ψυχής για τα φρικιαστικά δρώμενα των ημερών μας. 17 Απριλίου 2020 - 9:36 μ.μ. σχόλιο « Πιστεύω ότι όπως το 33 μ.χ. που ο Κύριος ταπεινώθηκε, μαστιγώθηκε και μάτωσε για μας ολομόναχος για να μας αναστήσει έτσι και τώρα εξαγόραζει για άλλη μια φορά τις αμαρτίες μας. Δεν είναι τυχαίο ότι συνέβη στην Ελλάδα και μάλιστα στην Πρωτεύουσα. Θαρσείται έρχεται η Ανάσταση της Ελλάδας και του Έθνους. Ότι και να συμβεί μη τρομάξουμε αλλά να νιώθουμε ευλογημένοι που είμαστε η γενιά που θα ζήσει θαυμαστά πράγματα και που με μια απλή ομολογία θα κερδίσουμε τον Παράδεισο. Δόξα τω Θεώ!!!» https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/10/blog-post_1.html